Fortifying Keratin 12 Fiole X10ml, Dr Fiterman

9980046639
9980046639
1
Fiole
Doctor Fiterman
Stoc limitat
11601 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc


Avantaje

    Poate fi folosit atat de femei, cat si de barbati
    Textura non-grasa si non-uleioasa
    Se poate utiliza pe toate tipurile de par: cret, ondulat sau drept
Beneficii

    Microproteină pentru întărirea naturală a firul de păr
    Pătrunde în straturile cele mai profunde ale firului părului
    Efect de lungă durată
    Repară părul deteriorat
    Fortifică structura firului de păr
    Crește gradul de rezistență a firului de păr
    Reduce tendința de rupere a firului de păr
    Reînnoiește structura firului părului
    Protecție împotriva agresorilor externi

Compozitie

Ingrediente: Aqua, Hydrolyzed Keratin, Ethoxydiglycol, Coceth-7, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum. Contine apa purificata.

Keratina este proteina regasita in piele, unghii si este elementul de baza al firului de par asigurandu-i rezistenta, flexibilitate si elasticitate. Contribuie la formarea aspectului parului cret, ondulat si drept.

In functie de origine si compozitie, keratina poate conferi un grad de rezistenta mai inalt si implicit un nivel de flexibilitate mai mare. Keratina de origine naturala din fiolele Doctor Fiterman este procesata sub forma de molecule mici care patrund in cele mai profunde straturi ale firului de par si astfel confera un nivel de rezistenta superior parului. Parul devine sanatos si puternic, cu elasticitate si volum, usor de coafat.

Indicatii
Tratament recomandat pentru persoanele care au par fragil, uscat, decolorat, care se electrizeaza usor si este mai dificil de coafat.

Mod de administrare
Aplicati o fiola de 2-3 ori pe saptamana, minim 3 luni. Pentru intretinere folositi o fiola pe saptamana pe termen lung.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Fortifying Keratin 12 Fiole X10ml, Dr Fiterman

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.