Folate Acid folic 1000 ug, 60 tablete, Solgar

9980041357
9980041357
1
Comprimate
Solgar
Stoc limitat
14043 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Acidul folic este una dintre vitaminele complexului B și este responsabil pentru diferite funcții, cum ar fi funcțiile psihologice normale, reducerea nivelurilor ridicate de homocisteină și sinteza ADN-ului și a aminoacizilor.
Folate 1000μg conține acid folic sub o formă biologic activă brevetată, bioechivalentă cu forma găsită în natură.
Este cea mai eficientă formă de folat pentru persoanele care nu pot metaboliza endogen acidul folic datorită polimorfismului genei MTHFR.
Mai mult decât atât, folate 1000μg (sub formă de Metafolin) este necesar pentru femeile de vârstă reproductivă deoarece contribuie la prevenirea defectelor congenitale ale sistemului nervos central sau a encefalului fătului. 
Mod de administrare:
A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, 1 tabletă pe zi, preferabil în timpul mesei.
Ingrediente:
Fiecare tableta oferă % EC NRV
Folate (as calcium-L-methylfolate as Metafolin®) 1000μg 500
Fiecare tabletă conține: agenți de încărcare (manitol, celuloză microcristalină), agenți antiaglomeranți (acid stearic vegetal, stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu), gumă de celuloză, folat (sub formă de L-metilfolat de calciu).
Nu conține zahăr, sare, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten, produse lactate, conservanți, arome sau coloranți artificiali. Produsul poate fi consumat de vegani.
Prezentare:
60 tablete 

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Folate Acid folic 1000 ug, 60 tablete, Solgar

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.