Fleximobil Med,Extract de gheara diavolului, extract de arnica, camfor si ulei de menta, Gel Emulsionant x100g, Fiterman

9980023920
9980023920
1
Gel
Fiterman Pharma
Stoc limitat
2797 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 29 April • 19:18

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Fleximobil MED gel emulsionat 100 grame Fiterman este un dispozitiv medical recomandat in ameliorarea durerilor musculare si articulare, asociate afectiunilor reumatice sau traumatismelor. Acesta reprezinta o alternativa la antiinflamatoarele nesteroidiene pentru ameliorarea locala a durerii musculoscheletice.
Indicatii :
dureri cronice de origine reumatica (artroze ale mainilor, picioarelor si genunchilor, spondilita anchilozanta etc.);
dureri musculare sau osteoarticulare asociate leziunilor traumatice (entorse, luxatii, rupturi de menisc, contuzii, întinderi sau rupture musculare).
Compozitie :
Extract de gheara diavolului (Harpagophytum procumbens), extract de arnica (Arnica montana), camfor, ulei de menta, carbomer, trietanolamina, parafina lichida, macrogol-6-stearat, glicol stearat, macrogol-32-stearat, alcool cetilstearilic, ceteareth-12, dimeticona, propilenglicol, etanol, apa purificata.
Mod de utilizare Fleximobil MED gel emulsionat 100 grame Fiterman :
Mod de utilizare Fleximobil MED gel emulsionat 100 grame Fiterman :
Se utilizeaza la adulti si copii peste 12 ani, in 2-3 aplicatii pe zi la nivelul zonei dureroase. Doza administrata la fiecare aplicare variaza in functie de suprafata zonei afectate.
Aplicarea produsului se face numai pe tegumentul intact.
Trebuie evitat contactul gelului cu ochii si mucoasele.
Dupa fiecare aplicare, mainile trebuie spalate.
Nu utilizati în caz de hipersensibilizare cunoscuta la oricare dintre ingredientele produsului.
Mod de prezentare : 100 grame

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Fleximobil Med,Extract de gheara diavolului, extract de arnica, camfor si ulei de menta, Gel Emulsionant x100g, Fiterman

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.