Fleximobil, buna functionare a articulatiilor 8 Plicuri, Fiterman

9980024094
9980024094
8
Pulbere
Fiterman Pharma
Stoc epuizat
1599 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicații: pentru buna functionare a articulatiilor (sold, genunchi, glezna, coloana, umar, mana);
Fleximobil Plicuri - Fiterman
Beneficii:
Pentru buna functionare a articulatiilor (sold, genunchi, glezna, coloana, umar, mana);
In cazul suprasolicitarii mecanice a articulatiilor (munca fizica solicitanta, sport de performanta, obezitate); Pentru recuperarea articulara dupa traumatismele aparatului locomotor.

Contraindicații: 
Preparatele cu glucozamina se administreaza la pacientii cu diabet numai sub controlul glicemiei. In lipsa studiilor de siguranta preparatele cu condroitina, glucozamina si gheara diavolului nu se recomanda in timpul sarcinii sau alaptarii. Nu se administreaza in cazul hipersensibilitatii la ingrediente. Preparatele ce contin gheara diavolului si condroitina potenteaza efectul anticoagulantelor orale. Preparatele cu glucozamina se administreaza la pacienti cu diabet numai sub controlul glicemiei. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si un stil de viata sanatos.
Compoziție:
Glucozamina sulfat de potasiu, condroitina sulfat de sodiu, indulcitor (fructoza), corectori de aciditate (citrat de sodiu), extract de gheara diavolului, aroma de capsuni, aroma de lamaie, indulcitor (zaharina sodica). Valoare energetica: 1 kcal plic.
Glucozamina sulfat de potasiu 750 mg
Condroitina sulfat de sodiu 600 mg
Extract de gheara diavolului (Harpagophytum procumbens) standardizat in harpagozide 200 mg.
Mod de administrare:
1 plic de 2 ori pe zi. Inainte de administrare, continutul fiecarui plic se dizolva in 100-150 ml apa. Inca din prima saptamana de administrare se poate observa reducerea durerii.
Pentru a obtine un efect optim se recomanda administrarea in cure, de 2 luni cu pauza de o luna (3-4 cure pe an).
Mod de prezentare:
8 plicuri
Producător:
Fiterman

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Fleximobil, buna functionare a articulatiilor 8 Plicuri, Fiterman

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.