Fitomed Spray Tratament pentru Cresterea si Intarirea Parului 100ml INTERHERB

9980046900
9980046900
1
Spray Buco
Interherb
Stoc limitat
2487 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Tratament complex pentru cresterea parului pentru barbati si femei 100ml Spray
100% natural
Fara parabeni, SLS si derivati din petrol
Formula complexa pentru revigorarea radacinii firului de par in faza activa sau in repaos si pentru stimularea cresterii parului:
zinc
aminoacizi
cofeina
acid hialuronic
pantenol
plante medicinale
Utilizarea preparatului in mod sistematic contribuie la:
stoparea eficienta a caderii parului indiferent de natura ei
intarirea firului de par si imbunatatirea tinutei parului
eliminarea matretii scalpului si incetinirea ingrasarii parului
Preparat special din principii active 100% naturale, pentru stimularea revigorarii radacinii parului in faza activa sau in repaus, care ajuta in mod eficient la intarirea si stralucirea firului de par. Utilizarea sistematica hraneste si intareste radacina parului, ajuta la functionarea sanatoasa si la stimularea cresterii parului, prelungindu-i durata de viata.
Ingrediente(INCI): Aqua, Alcohol, Glycerin, Phenoxyethanol, Caffeine, Hydrolyzed Milk Protein, Sodium Hyaluronate, Parfum, Ethylhexyglycerin, Agrimonia Eupatoria Extract, Betula Alba Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extarct, Chamomilla Recutita flower Extract, Hypericum Perforatum Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract, melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf/Stem Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, urtica Dioica Extract, Zinc Sulfate, Allantoin, Panthenol, Coumarin, Linalool, Limonene, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, CItronellol. 
Mod de utilizare: Se aplica pe scalp ( 3-4 pufuri dimineata si seara) urmat de masaj prin miscari circulare. Se recomanda utilizarea continua a solutiei pe o perioada de 8-12 saptamani. Pe perioada utilizarii preparatului nu trebuie sa va modificati practicile precedente de ingrijire a parului.
Atentionare:
In caz de reactii alergice (roseata scalpului, senzatie de arsura si prurit) intrerupeti imediat utilizarea produsului.
A se feri de contactul cu ochii!
A se feri de copii!
Produs in Ungaria

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Fitomed Spray Tratament pentru Cresterea si Intarirea Parului 100ml INTERHERB

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.