Fitomed Picaturi Pentru Unghii 10ml, Interherb

9980046899
9980046899
1
Solutie
Interherb
Stoc epuizat
995 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Beneficii:
Citrosept – extract din samburi de grapefruit, actioneaza eficient asupra bacteriilor, cipercilor si virusilor fiind supranumit antibiotic de origine vegetala. Micozele sunt boli ale pielii provocate de ciuperci. Imbracamintea care nu lasa pielea sa respire sau anumite tipuri de incaltaminte pot favoriza aparitia lor.


Micozele sunt mai frecvente vara, pentru ca ciupercile care le cauzeaza se dezvolta intr-un mediu cald si umed. Desi nu sunt periculoase, se extind si au tendinta sa reapara, daca nu sunt tratate corect. In plus, produc disconfort si sunt inestetice. Ciupercile patogene pot ataca atat unghiile picioarelor cat si ale mainilor, provocand boala numita onicomicoza, adica o micoza a unghiilor.

Fiind nedureroasa, de cele mai multe ori, onicomicoza este adesea neglijata, desi face ca unghiile sa capete un aspect mult modificat fata de unghia normala. Aceasta boala poate constitui un permanent focar de infectie, atat pentru persoana afectata cat si pentru cei din jurul sau.

Efecte:
Aplicarea solutiei pentru ingrijirea unghiilor constant pe termen lung protejeaza unghia de ciupercile patogene; componentele sale antifungice Allantoina si Panthenolul confera aspect placut si sanatos unghiilor si tesuturilor perunghiale.

Solutia Fitomed – picaturi pentru ingrijirea unghiilor se utilizeaza pentru prevenirea micozelor unghiale si perunghiale. Aplicarea solutiei constant si pe termen lung protejeaza unghia de ciupercile patogene; componentele sale antifungice Allantoina si Panthenolul confera aspect placut si sanatos unghiilor si tesuturilor perunghiale.

Mod de utilizare:
Externa: Unghia si zona perunghiala prealabil curatata si uscata se badijoneaza cu un tampon imbibat in solutie. Recomandam aplicarea zilnica a solutiei.

Compozitie:
Alkohol, Aqua, Prpylene Glycol, Glycerin, Thymus Vulgaris oil, Undecilenic Acid, Urea, Peg – 40, Panthenol, Allantoin, Citrus limonum oil. Tara de origine: Ungaria

Mod de prezentare:
10 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Fitomed Picaturi Pentru Unghii 10ml, Interherb

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.