Fiole Acid Hyaluronic 5%, 10 fiole x 2 ml, Gerovital Men

5943000102945
5943000102945
1
Fiole
Gerovital Men
Stoc limitat
4987 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Fiolele cu Acid Hialuronic 5% Gerovital Men conțin un ser conceput într-o formulă și concentrație speciale pentru pielea bărbaților. Serul asigură diminuarea efectelor pe care bărbieritul zilnic, mediul ambiant și ritmul de viață tot mai alert le pot avea asupra tenului.
După 10 zile de tratament tenul este optim hidratat, neted și revitalizat.
Adresabilitate Aceste fiole sunt recomandate în tratamentele intensive de hidratare, creștere a elasticității pielii și diminuare a ridurilor. Ingrediente active
Prin combinația complexă de principii active: Ion-Moistᵀᴹ4Men, care ajută la reechilibrarea componentelor factorului natural de hidratare (NMF), și două tipuri de acid hialuronic: pudră (care acționează în exterior) și lipozomal (care acționează în interior), serul redă vitalitate tenului, prelungindu-i aspectul tineresc.
Mod de utilizare
Se scurge tot serul în partea de jos a fiolei, după care fiola se poziţionează cu punctul de rupere în faţă. Pentru ruperea fiolei, puteți folosi capacul de protecție (conform instrucțiunilor de pe prospectul din interiorul cutiei) sau înfăşurați fiola într-un şerveţel înainte de rupere.
Conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă şi se aplică prin masaj uşor pe faţa curată. Tot conţinutul fiolei se foloseşte pentru o singură aplicare!
Fiolele se folosesc o dată pe zi, în cure de câte 10 zile de tratament. Pentru efecte de durată, acest tratament se foloseşte o dată pe lună.
Se va evita contactul cu ochii. DOAR PENTRU UZ EXTERN!
Beneficii
Reduce adâncirea ridurilor.
Crește nivelul de hidratare al pielii.
Crește rezistența și elasticitatea pielii.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Fiole Acid Hyaluronic 5%, 10 fiole x 2 ml, Gerovital Men

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.