Femovita Forte Day 30 capsule, Naturpharma

3800600005811
3800600005811
1
Capsule
Naturapharma
Stoc epuizat
6802 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 29 April • 19:03

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Supliment alimentar cu o formulă special dezvoltată pentru femei.
Beneficii Vitamina D:
funcționarea normală a sistemului imunitar,
menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge,
menținerea sănătății sistemului osos.
Beneficii Acid folic:
funcționarea normală a sistemului imunitar,
reducerea oboselii și extenuării. Inul contribuie la controlul apetitului și a greutății corporale și, datorită lignanilor prezenți,
are o influență benefică în timpul menopauzei și susține țesutul mamar sănătos la femeile în vârstă.
Datorită conținutului de resveratrol, Iulișca contribuie la protejarea celulelor împotriva radicalilor liberi și la reducerea simptomelor menopauzei.
Ganoderma contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
Compozitie: Extract din Soia 120 mg; Cochilii de stridii 100 mg; Extract din Iulişcă 52,64 mg; Fibre de Bambus 45 mg; Extract din Kudzu 30 mg; Extract din In 30 mg; Extract din Reishi 15 mg; Acid folic 200 µg 100; Vitamina D 10 µg 200
Ingrediente: extract hidroetanolic 20:1 (maltodextrină) din seminţe de Soia (Glycine max), cu 40% izoflavone, 20% daidzeină şi 10% genisteină; pulbere din cochilii de stridii (moluște), cu 38% calciu; capsulă: gelatină, colorant: dioxid de titan, apă purificată; extract hidroetanolic 100:1 din rădăcină de Iulişcă (Polygonum cuspidatum), cu 95% resveratrol; fibre de Bambus (Bambusa spp.); extract hidroetanolic 3:1 (maltodextrină) din rădăcină de Kudzu (Pueraria lobata), cu 10% izoflavone; extract hidroetanolic 30:1 (maltodextrină) din semințe de In (Linum usitatissimun), cu 20 % lignani diglicozidici secoisolariciresinoli; agent de încărcare: celuloză microcristalină; extract hidroetanolic din tal de ciuperci Reishi (Ganoderma lucidum), 20 % polizaharide; agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor graşi; colecalciferol (maltodextrină, amidon, sucroza) din lână de oaie/ vitamina D; acid pteroilmonoglutamic (acid folic).
Conține alergeni: soia și derivați din soia. Nu conține OMG-uri.
* Acest produs conține ingrediente naturale, astfel încât pot exista variații sau decolorări ale capsulelor, ceea ce nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare.
Mod de administrare: 1 capsulă pe zi, dimineața.
Contraindicații: copii mai mici de 6 ani, femei însărcinate sau care alăptează, persoane alergice la Soia, moluște sau la oricare dintre ingredientele produsului.
Mod de prezentare: 30 capsule

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Femovita Forte Day 30 capsule, Naturpharma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.