Femiclar Gel 6 Unidoze, Sunwave

9980047466
9980047466
1
Gel
Sunwave
Stoc epuizat
9541 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

DESCRIERE
FEMICLAR este un dispozitiv medical în aplicatoare de unică folosinţă, care conține componente aderente ce favorizează construirea unei bariere mecanice de protecție pe mucoasa vaginală.
SWP FEMICLAR este sub forma unui gel care formează o barieră de protecție mecanică sub formă de peliculă subțire, protectoare, la aplicare, pe bază de 3 substanțe: alfa-glucan, acid hialuronic și acid lactic.
Acești compuși se combină cu secreţia umedă a membranelor mucoase vaginale, formând un strat de gel pe suprafaţa vaginului, asigurând un pH adecvat și hidratarea zonei intime.

COMPOZIŢIE
Amestec de acid lactic și alți acizi organici
Propilenglicol
Carbomer
Alfa-glucan
Hialuronat de sodiu
Totarol
Trietanolamină
RECOMANDĂRI DE UTILIZARE:
Ajutor în tratamentul infecţiilor vaginale bacteriene și fungice;
Susţine procesul de regenerare a mucoasei vaginale în cazul bolilor inflamatorii de diverse etiologii;
Uscăciune vaginală asociată cu modificările hormonale, în toate perioadele vieţii, cu precădere: după naștere, în timpul alăptării, la menopauză, după chimio și radio-terapie;
Ameliorează simptomele de atrofie vaginală, precum mâncărimea, arsura, roșeaţa, umflăturile, secreţiile anormale, senzaţia de tensiune tisulară sau disconfortul în timpul actului sexual;
Reglează pH-ul pentru a reduce multiplicarea agenţilor patogeni în timpul sau după tratamentul cu antibiotice și pentru a restabili flora bacteriană normală a vaginului;
Ajută la vindecarea și la refacerea zonelor afectate de răni, după proceduri ginecologice, distrofii.
FEMICLAR se poate folosi și profilactic pentru a preveni infecțiile recurente, în perioadele de utilizare frecventă a piscinelor, a saunelor sau în timpul călătoriilor.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Femiclar Gel 6 Unidoze, Sunwave

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.