Exoterfyn 78.22 Mg/ml Lac Unghii 3,3 ml, Sandoz

W67729001
W67729001
1
TERBINAFINUM
Solutie
Sandoz Gmbh
Stoc limitat
8487 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

COMPOZIŢIA CALITATIVĂ ŞI CANTITATIVĂ
Un mililitru de lac de unghii medicamentos conține clorhidrat de terbinafină, echivalentul a terbinafină 78,22 mg.
Excipienți cu efect cunoscut:
Un mililitru de lac de unghii medicamentos conține etanol 616 mg (96%)
Indicaţii terapeutice
Infecții fungice ușoare până la moderate ale unghiilor cauzate de dermatofiți și/sau alți fungi sensibili la terbinafină. Exoterfyn 78,22 mg/ml lac de unghii medicamentos este indicat pentru adulți.
Trebuie luate în considerare reglementările oficiale privind utilizarea adecvată a medicamentelor antifungice.
Doze şi mod de administrare
Lacul de unghii medicamentos este indicat pentru aplicare pe unghiile de la mâini și de la picioare.
Doze
După o perioadă inițială de 4 săptămâni de tratament zilnic, Exoterfyn 78,22 mg/ml lac de unghii medicamentos trebuie aplicat pe unghiile afectate o dată pe săptămână.
În general, durata tratamentului pentru unghiile de la mâini este de 6 luni, în timp ce pentru unghiile de la picioare este de aproximativ 9 până la 12 luni.
Trebuie luată în considerare și o terapie orală suplimentară în cazul unui răspuns inadecvat la tratamentul topic la finalul perioadei de tratament, dar și în cazurile de infecție severă a unghiilor, incluzând una sau mai multe unghii de la mâini sau picioare și/sau implicarea matricei. În aceste situații trebuie solicitat sfatul medicului.
Dozarea la categoriile speciale de pacienți:
Copii și adolescenți
Nu s-au stabilit încă siguranța și eficacitatea Exoterfyn 78,22 mg/ml lac de unghii medicamentos la copii și adolescenți cu vârsta cuprinsă între 2 și 17 ani. Datele disponibile privind administrarea la copii și adolescenți sunt descrise la pct. 4.8 și 5.1.
Mod de administrare
Numai utilizare cutanată (pentru aplicare pe unghii).
Înainte de aplicarea Exoterfyn 78,22 mg/ml lac de unghii medicamentos, îndepărtați oja sau orice alt produs cosmetic de pe unghii și de pe pielea din jurul unghiilor. Curățați și uscați bine zonele afectate.
Aplicați Exoterfyn 78,22 mg/ml lac de unghii medicamentos pe toată suprafața unghiei, 5 mm pe pielea din jurul unghiei, și, dacă este posibil, sub marginea unghiei libere, precum și pe pielea de sub unghie, într-un strat subțire, folosind aplicatorul. Așteptați aproximativ 30 de secunde până când lacul s-a uscat complet. Unghiile tratate nu trebuie spălate sau umezite timp de cel puțin 6 ore. De aceea, se recomandă aplicarea seara, înainte de culcare, după baie sau duș. După acest timp, se pot urma practicile igienice normale.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Exoterfyn 78.22 Mg/ml Lac Unghii 3,3 ml, Sandoz

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.