Excipial R Repair Crema pentru maini uscate si iritate , 50 ml, Galderma

7612076448339
7612076448339
1
Crema
Stoc epuizat
3430 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Gama Excipial de produse dermatologice este dezvoltata special pentru nevoile pielii uscate si foarte uscate. Acesta ofera profesionistilor si celor afectati un model de ingrijire adecvat, si-i ajuta la prevenirea eficienta a afectiunilor pielii uscate cauzate de diferite etiologii :
Excipial Protect si Repair - persoanele care se bazeaza intens pe mainile lor la locul de munca vor descoperi ca Excipial ofera protectie, regenerarea si curatarea pielii.
Gama Excipial include produse cu diferite concentratii de uree,concepute pentru nevoile speciale ale pielii.
Excipital Repair,continand ulei de Luminita noptii(Oenothera biennis)si vitamina B3,sustine procesul de regenerare naturala a leziunilor pielii.Aceasta crema patrunde rapid si netezeste mainile uscate si aspre.
Continut in lipide:29%
Emulsie apa/ulei
- ingrijire zilnica pentru maini uscate
- se aplica dupa munca si actioneaza in timpul noptii
- glicerina hidrateaza,ajuta la regenerarea si contribuie la refacerea barierei 
protectoare a pielii
- uleiul din ciubotica-cucului reface bariera distrusa a pielii
- uleiul de jojoba hidrateaza si hraneste pielea
- dexpanthenol-ul stimuleaza regenerarea pielii
- nu contine conservanti sau coloranti
- usor parfumata
- tolerabilitate excelenta
Recomandari de utilizare:pielea trebuie curatata anterior utilizarii unei creme de protectie sau a unei creme de ingrijire.
Apoi,mainile trebuie uscate cu grija-inclusiv intre degete.Dupa care,aplicati preparatul de protectie sau de ingrijire pe dosul palmelor.Incepeti prin a freca dosurile palmelor unul de altul,dupa care masati cu grija,pana la patrunderea completa in piele.Nu uitati varful degetelor,spatiile dintre degete si articulatiile mainii.
Prezentare:
50 ml;

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Excipial R Repair Crema pentru maini uscate si iritate , 50 ml, Galderma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.