Excipial Lipocreme, 100 ml, Galderma

1120261
1120261
1
Crema
Stoc epuizat
4340 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Gama Excipial de produse dermatologice este dezvoltată special pentru nevoile pielii uscate și foarte uscate. Acesta oferă profesioniștilor și celor afectați un model de îngrijire adecvat, și-i ajută la prevenirea eficientă a afecțiunilor pielii uscate cauzate de diferite etiologii .
Emoliențele Excipial sunt adecvate pentru piele uscată și se potrivesc oricărei nevoi - ele diferă în ceea ce privește compoziția lor și conținutul de lipide.
Ingrediente:
Apa,parafina lichida,parafină,sorbitan isostearat,petrolatum,sorbitan laurat,ulei de ricin hidrogență PEG-25,ceară de albine,ulei de ricin hidrogenat,polisorbat 20,alcool benzilic,sulfat de magneziu,fenoxietanol,acid stearic,sorbat de potasiu,parfum,acid citric,alfa-izometil iononă,amil cinnamal,benzoat de benzil,salicilat de benzil,limonen.
Gama Excipial include produse cu diferite concentrații de uree,concepute pentru nevoile speciale ale pielii.
Excipial Lipocreme-pentru regenerarea și îngrijirea pielii uscate și foarte uscate.
Concentrație de lipide 55.5%
Lipofila-puternic hidratantă-puternic grasă-rezistență la apă
Pentru pielea uscată până la foarte uscată
Potrivită pentru suprafețe mici ale corpului
Pentru utilizare zilnică
Lipofilă
Puternic hidratanta
Rezistență la apă
Nu conține parfum
Non-comedogenică
Eficacitate dovedită clinic
Prezentare:
100 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Excipial Lipocreme, 100 ml, Galderma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.