Eumastos gel, 30 plicuri, Loli Pharma

9980047635
9980047635
1
Gel
Mld Trading Eood
Stoc epuizat
6797 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
- este un preparat dermatologic sub forma de gel, a carui utilizare locala poate contribui la mentinerea conditiilor fiziologice normale ale glandei mamare;
- poate contribui la calmarea tensiunii mamare.
Ingrediente active per plic:
Boswellia serrata, betaina, myo-inozitol, Hamamelis virginiana, propilen, glicol, hidroxieticeluloza, glicerina, etoxydiglycol, srobat de potasiu, benzoat de sodiu, EDTA, o-cymen-5-ol, acid lactic, apa purificata.
Precautii:
Un plic de produs se foloseste o singura data. Pentru uz extern.
Nu folositi Eumastos gel daca sunteti alergice la unul dintre ingredientele sale.
Utillizarea pe perioada lungi a tuturor produselor pentru uz local ar putea sensibiliza pielea, in acest caz, intrerupeti aplicarea produsului si consultati medicul pentru a stabili tratamentul potrivit.
Nu folositi Eumastos Gel in timpul sarcinii si al alaptarii. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu inghititi.
Mod de utilizare:
Aplicati continutul unui plic cu gel o data pe zi pe fiecare san, printr-un masaj delicat, pana la absortia completa a acestuia.
In cazul unei mastalgii ciclice, se recomanda aplicarea din a zecea pana in a douazeci si cincea zi a ciclului menstrual.
Prezentare:
30 plicuri x 2.5 g

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Eumastos gel, 30 plicuri, Loli Pharma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.