Eubiotic Baby Stick 20 plicuri, Labormed

5944719010415
5944719010415
20
Plicuri
Labormed Pharma
Stoc epuizat
2998 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:48

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

EUBIOTIC Baby este un produs probiotic cu formulă special concepută pentru copii, care administrat în dozele potrivite, acționează asupra florei intestinale, cu beneficii reale asupra sănătății. Fiecare plic EUBIOTIC Baby conține: culturi probiotice vii, special selectate pentru copii (Bifidobacterium BB-12, Lactobacillus paracasei 431, Streptococcus thermophilus TH-4) - 250 x 106 CFU (unități formatoare de colonii); fructo-oligozaharide, dextroză anhidra, dioxid de siliciu.
Probioticele sunt microorganisme vii, care atunci când sunt administrate în cantități adecvate au efect pozitiv asupra sănătății organismului, prin refacerea și echilibrarea florei intestinale.
În interiorul colonului (intestinul gros), la adult, există în mod normal un număr de aproximativ 400 de tipuri de microorganisme, care constituie flora intestinală. Flora intestinală bine echilibrată conține microorganisme "prietenoase", care protejează sănătatea (probiotice). La copil, flora intestinală începe să se constituie imediat după naștere; iar obținerea unei flore intestinale bine echilibrată este esențială pentru sănătatea copilului.
Principalul microorganism "prietenos" care populează tubul digestiv la această vârstă este Bifidobacterium. BB-12 din compoziția EUBIOTIC Baby este o tulpină probiotică patentată de Bifidobacterium, a cărei acțiune benefică pentru bebeluși și copii este dovedită, fiind printre cele mai studiate probiotice din lume pentru beneficii gastro-intestinale. Probioticele din compoziția EUBIOTIC Baby sunt GRAS Status (Generally Recognized As Safe - general recunoscute drept sigure).
Flora intestinală încă fragilă la copii poate fi ușor dezechilibrată.
EUBIOTIC Baby reface flora intestinală afectată de antibiotice. Antibioticele sunt utilizate pentru a lupta împotriva unor germeni patogeni care determina infecții în diferite regiuni ale organismului. Odată cu combaterea germenilor dăunători, antibioticele afectează și "microorganismele prietenoase" din flora intestinală, ceea ce poate să determine apariția diareei și a altor simptome digestive neplăcute, mai ales la vârstele mici. Culturile probiotice (Bifidobacterium BB-12, Lactobacillus paracasei 431 și Streptococcus thermophilus TH-4) din compoziția EUBIOTIC Baby reechilibrează flora intestinală și împiedică creșterea microorganismelor nocive în intestin, ajutând la evitarea diareei cauzată de antibiotic. EUBIOTIC Baby este benefic în episoadele diareice. Diareea este un simptom frecvent în copilărie, fiind adesea cauzată de dezvoltarea în intestin a unor bacterii sau virusuri dăunătoare, provenite din alimente sau de pe suprafețele pe care copiii "le gustă".
Un tip special de diaree este diareea de călătorie, cauzată de schimbarea alimentației. Culturile probiotice (Bifidobacterium BB-12, Lactobacillus paracasei 431 și Streptococcus thermophilus TH-4) din compoziția EUBIOTIC Baby acționează împotriva germenilor dăunători limitându-le dezvoltarea și ajută organismul să se apere împotriva lor. Astfel, EUBIOTIC Baby este benefic în episoadele diareice, consolidand flora intestinală a celor mici printr-un mecanism fiziologic și natural.
EUBIOTIC Baby ajută la ameliorarea colicilor și iritabilitatii de cauza digestivă. Flora intestinală este foarte importantă pentru confortul digestiv. Microorganismele "prietenoase" încep să populeze intestinul imediat după naștere, însă este nevoie de mai mult timp până când se obține echilibru l necesar. Probioticele (Bifidobacterium BB-12, Lactobacillus paracasei 431 și Streptococcus thermophilus TH-4) din compoziția EUBIOTIC Baby, datorită capacității lor naturale de a popula tubul digestiv, participa la constituirea florei intestinale echilibrate și ajută la ameliorarea colicilor și iritabilitatii de cauza digestivă.
EUBIOTIC Baby participa la îmbunătățirea imunității. Tubul digestiv este o parte importantă a sistemului de apărare al organismului. Peretele intestinului găzduiește o mare parte a celulelor responsabile cu imunitatea din organism și are un rol esențial în menținerea sănătății. El funcționează că o barieră împotriva agenților patogeni și a altor componente dăunătoare care ajung la acest nivel odată cu alimentele. La vârstele mici, grosimea peretelui intestinal este redusă și de aceea funcția de barieră poate fi imperfectă. Afectarea funcției de barieră a intestinului poate determina manifestări la distanță, cum ar fi: dermatită atopica (uscare excesivă a pielii, frecvența la copii) sau alergii alimentare (inclusiv cele cauzate de diversificarea meniului). Culturile probiotice (Bifidobacterium BB-12, Lactobacillus paracasei 431 și Streptococcus thermophilus TH-4) din compoziția EUBIOTIC Baby stimulează răspunsul imun natural de la nivelul intestinului, cu influență benefică asupra stării de sănătate a copilului și creșterea rezistenței la infecții.
Cine are nevoie de EUBIOTIC Baby- Copilul dumneavoastră poate beneficia de acțiunea componentelor active EUBIOTIC Baby dacă:
-urmează un tratament cu antibiotic
-prezintă diaree sau urmează să călătorească
-prezintă colici sau iritabilitate de cauza digestivă
-are nevoie de îmbunătățirea imunității organismului.

Cum se utilizează EUBIOTIC Baby- Cantitatea zilnică recomandată este de 1-3 plicuri EUBIOTIC Baby. Se amestecă pulberea dintr-un plic EUBIOTIC Baby într-o cantitate mică de lichid (apă, lapte, ceai) aflat la temperatura camerei și se administrează imediat întreagă cantitate de suspensie rezultată, preferabil în timpul mesei. Nu se recomandă administrarea EUBIOTIC Baby cu lichide fierbinți, deoarece acestea ar putea să scadă eficacitatea produsului. Pentru refacerea florei intestinale afectată de antibiotice și îmbunătățirea imunității: 2-3 plicuri pe zi. Se utilizează la 3 ore după administrarea antibioticului, pe întreagă durata a curei de antibiotic și încă o săptămâna după terminarea tratamentului. Pentru îmbunătățirea imunității se utilizează pentru o perioada de minim două săptămâni, iar în cazul unor afecțiuni cu componentă imunitară este benefică administrarea în cure prelungite.
Pentru efectul benefic în episoadele diareice: 1-3 plicuri pe zi, în completarea unui regim dietetic adecvat. Se începe utilizarea cât mai curând după debutul simptomatologiei. Pentru prevenirea tulburărilor de tranzit din timpul călătoriilor: 1-3 plicuri pe zi; se începe utilizarea cu 2 zile înaintea călătoriei și se continuă încă 2 zile după călătorie.
Pentru ameliorarea colicilor și iritabilitatii de cauza digestivă: 1 plic zilnic, în perioadele în care apar aceste manifestări.
Cereți sfatul medicului dumneavoastră înainte de a utiliza EUBIOTIC Baby sau oricare alt produs care conține tulpini probiotice, dacă copilul prezintă:
Vârstă sub 6 luni; Stare febrilă; Sângerări sau mucus la nivelul scaunului; Diaree cu durata mai mare de două zile; Diaree însoțită de deshidratare și scădere în greutate; Diaree însoțită de durere abdominală severă; Boli cronice sau imunitatea scăzută (probioticele sunt contraindicate în stările de imunodeficiență); Observați că după administrare starea copilului nu se îmbunătățește. Pacienții cu intoleranță la anumite categorii de glucide sunt rugați să discute cu medicul înainte de a utiliza EUBIOTIC Baby, deoarece produsul conține dextroză. A nu se lasă la îndemână și vederea copiilor mici. A se păstra la o temperatura care să nu depășească 25o C. A nu se depăși doză recomandată pentru consumul zilnic. Acesta este un supliment alimentar și nu înlocuiește un regim variat și echilibrat și un stil de viață sănătos. A nu se utiliza după dată de expirare înscrisă pe ambalaj.
Prezentare: 20 plicuri.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Eubiotic Baby Stick 20 plicuri, Labormed

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.