Etrixenal gel 100mg/g, 100 g, Walmark

9980024235
9980024235
1
Gel
Walmark
Stoc epuizat
2797 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicații
Tratamentul local al durerii în leziuni acute ale țesuturilor moi (de exemplu: tendinită, bursită, sinovită).
Medicamentul este destinat utilizării de scurtă durata
Doze Adulţi
Etrixenal trebuie aplicat local pe pielea uscată, de 2-6 ori pe zi, o dată la câteva ore. Cantitatea de gel aplicată trebuie ajustată la dimensiunea zonei leziunii, cel mai adesea se recomandă să se aplice o bandă de gel de aproximativ 4 cm lungime.
Copii şi adolescenţi
Siguranța și eficacitatea Etrixenal la copii și adolescenți cu vârsta de 18 ani sau mai mici nu au fost încă stabilite. Medicamentul nu este recomandat pentru utilizare la copii şi adolescenţi.
Vârstnici
Nu este necesară ajustarea dozei de naproxen sub formă de gel pentru vârstnici, ca și pentru pacienții cu insuficiență hepatică sau renală (vezi pct 4.4), datorită concentrației plasmatice scăzute ca urmare a administrării pe această cale.
Contraindicații
Hipersensibilitate la:
Substanța activă sau la oricare dintre excipienții enumerați la punctul 6.1,
salicilați și alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (inclusiv acid acetilsalicilic). Ultimul trimestru de sarcină.
Mod de administrare
Dupa aplicare, se întinde gelul la nivelul zonei afectate și se masează ușor până la absorbția completă. Mâinile trebuie spălate după aplicarea medicamentului, cu excepția cazului în care zona lezată tratată
este la nivelul mâinilor. Medicamentul nu trebuie acoperit cu pansamente, cum ar fi bandajele și plasturii adezivi.Durata tratamentului
Durata tratamentului depinde de tipul leziunii și de eficiența tratamentului; de obicei, durata este de o săptămână. Dacă durerea persistă sau se agravează după un tratament cu durata de o săptămână cu acest medicament, pacientul este sfătuit să contacteze medicul.
Atenționări
Medicamentul trebuie utilizat cu atenție:
În cazul apariției reacțiilor alergice (erupții cutanate, eritem, prurit) în timpul tratamentului cu alte preparate din grupul de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene;
În timpul unei expuneri de lungă durată la medicament a unor zone cutanate extinse, deoarece există posibilitatea apariţiei reacțiilor adverse sistemice.
Dacă apare vreuna dintre reacțiile menționate mai sus, utilizarea medicamentului trebuie întreruptă.
Din cauza posibilităţii absorbţiei de naproxen în sistemul circulator, acest medicament trebuie utilizat cu precauție la pacienții cu insuficiență hepatică și renală, ulcere ale tractului gastrointestinal sau diateză hemoragică.
Medicamentul nu trebuie aplicat pe pielea care prezintă leziuni, răni deschise, inflamaţii sau la nivelul mucoaselor și ochilor. În cazul în care gelul pătrunde în ochi sau intră în contact cu mucoasele, se clătește abundent cu apă, pentru a îndepărta gelul.
De asemenea, în timpul tratamentului și timp de 2 săptămâni după tratament, trebuie evitată expunerea directă la lumina solară (inclusiv solar).
Etrixenal conține parahidroxibenzoat de etil care poate provoca reacții alergice (posibil întârziate).
Interacțiuni
După administrarea corectă a Etrixenal, datorită unei absorbții scăzute a substanței active în sistemul circulator (aproximativ 1%), incidența interacțiunilor semnificative clinic ale naproxen cu alte medicamente este foarte puțin probabilă.
Nu au fost raportate interacțiuni în timpul tratamentului cu naproxen aplicat local şi alte medicamente. Cu toate acestea, în cazul aplicării pe suprafețe mari de piele şi pe termen lung o astfel de interacțiune nu poate fi exclusă.

Review

General

Tip produs Gel
Recomandat pentru Unisex
Beneficii Analgezic, antiinflamator
Zona corporala Corp
Cantitate 100 g

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Etrixenal gel 100mg/g, 100 g, Walmark

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.