Epid Propolis Immunepid Junior 20 Plicuri, Specchiasol

9980046411
9980046411
1
Pulbere
Specchiasol
Stoc limitat
6997 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 08:33

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Cauți un supliment alimentar pentru copii care să-i protejeze împotriva răcelilor sau a gripei? Încearcă EPID Propolis Immunepid Junior, un produs care conține vitamina C, zinc, propolis, cătină, acerola, coacaz-negru, Echinacea și un amestec de bacterii lactice, perfecte pentru activarea sistemului imunitar al copiilor. EPID Propolis Immunepid Junior se poate administra copiilor cu vârsta mai mare de 2 ani și este contraindicat persoanelor alergice la propolis.



EPID Propolis Immunepid Junior va ajuta la întărirea sistemului imunitar al copiilor și va reduce timpul de recuperare după toate tipurile de infecții bacteriene și virale la care cei mici ar putea fi expuși.

Suplimentul alimentar IMMUNEPID JUNIOR® conține vitamina C, zinc, propolis, cătină, acerola, coacăz negru, Echinacea, dar și un amestec de bacterii lactice, care, împreună, vor întări sistemul imunitar, făcându-l mai puternic în fața virozelor sau a răcelilor.

EPID Propolis Immunepid Junior reușește să asocieze unele dintre cele mai eficiente ingrediente active naturale pentru a susține mecanismul de apărare al organismului copilului tău. Combinația de ingrediente excelente pentru o imunitate de fier ajută la menținerea capacității de autoapărare a corpului.
Recomandat: 2- 12 ani;

IMMUNEPID JUNIOR® este un supliment alimentar cu Vitamina C, Zinc, Propolis, Cătină, Acerola, Coacaz-negru, Echinacea și amestec de bacterii lactice.

Vitamina C - contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la funcționarea normală a sistemului imunitar și la metabolismul energetic normal.
Zincul - contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Cătina – susține sistemul imunitar
Cătina, Echinacea - contribuie la apărarea naturală a organismului
Contine


Propolis EPID

Folosit încă din cele mai vechi timpuri, propolisul este un adevărat dar al naturii, care are, printre altele, și funcții antibacteriene, antivirale, antiinflamatorii și antiprotozoare, adică de combatere a paraziților. În general, propolisul este folosit în tratarea gripelor și a răcelilor, având un aport excelent în întărirea imunității, atât la adulți, cât și la copii.
Zinc (4,5 mg)

Specialiștii în nutriție susțin că zincul este un element vital pentru organism, care se poate obține din alimentație sau prin administrarea suplimentelor alimentare, așa cum este și EPID Propolis Immunepid Junior. Unul dintre principalele procese care au loc în organismul uman în care zincul are un rol esențial este buna funcționare a sistemului imunitar. De aceea, zincul este extrem de important atunci când vine vorba de tratarea sau prevenirea răcelilor sau a gripelor.

Nu în ultimul rând, zincul ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Acerola

Cunoscută și sub denumirea de vișină de Barbados, vișină tropicală sau cireașă portoricană, acerola este unul dintre fructele cu cea mai mare concentrație de vitamina C din lume. 100 g de fructe coapte de acerola pot conține până la 17.000 mg de vitamina C, în comparație cu cele doar 50 de mg de vitamina C pe care le poți obține mâncând 100 g de portocale.
Cătina

Fructele de cătină conțin aproape toate mineralele și vitaminele necesare organismului uman. Efectele pe care le poate avea cătina asupra corpului sunt de vitaminizare, de stimulare a imunității și de reducere a inflamației. De asemenea, cătina mai este cunoscută și pentru efectele sale antioxidante, fiind administrată și pentru neutralizarea radicalilor liberi și a substanţelor toxice preluate din mediu.
Echinacea

Recunoscută pentru proprietățile sale de întărire a sistemului imunitar, Echinacea este o plantă care conține proteine, potasiu, complexul de vitamine B, vitamina C, vitamina E și calciu, substanțe care vor ajuta organismul să lupte mai ușor cu o răceală sau cu o gripă. Echinacea contribuie la apărarea naturală a organismului, ameliorând tusea sau alte efecte ale unei posibile răceli.





Mod de administrare

EPID Propolis Immunepid Junior este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 12 ani.

În prevenția răcelilor și a gripelor, se recomandă administrarea unui singur plic pe zi, de preferat dimineața, la micul dejun. Conținutul plicului se dizolvă într-un pahar cu apă.
Contraindicații

EPID Propolis Immunepid Junior NU se administrează persoanelor cu o hipersensibilitate la componentele preparatului. De asemenea, EPID Propolis Immunepid Junior NU se administrează persoanelor cu alergii la produsele stupului (propolis).

Mod de prezentare

20 plicuri

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Epid Propolis Immunepid Junior 20 Plicuri, Specchiasol

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.