Epid aerosol, 10 fiole, Specchiasol

8002738991201
8002738991201
1
Fiole
Specchiasol
Stoc limitat
5497 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 March • 14:36

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
EPID® AEROSOL
este un dispozitiv medical care facilitează respirația în caz de răceli și/sau alergii. Menține o hidratare optimă și reduce inflamația de la nivelul mucoaselor tractului respirator; ameliorează manifestările clinice și scurtează perioada de convalescență.

Formula sa conține PROPOLIS EPID® recunoscut și apreciat pentru proprietățile sale terapeutice. Asocierea sinergică a extractelor de Aloe, Mușețel și Nalbă special alese, are capacitatea de a crea un film protector pe mucoasă împotriva factorilor agresivi și agenților microbieni. Produsul conține Magneziu ce ajută la relaxarea bronhiilor, reducând astfel tusea și bronhospasmul. Formula este îmbogățită cu Sare de mare. Benefic în rinite alergice și sinuzite.

Nu conține vasoconstrictoare decongestionante, nu usucă mucusul nazal și nu creează dependență. Potrivit pentru utilizare frecventă

Mod de administrare:
Copii peste 3 ani și adulți. Folosiți conținutul unei monodoze nediluate prin ruperea părții superioare de 1-2 ori pe zi. Turnați soluția de inhalat în orice tip de nebulizator. Inspirați până când rezervorul este complet gol.

Ingrediente:
Apă,
Aloe (Aloe vera (L.) Burm.)
Gel de frunze,
Clorură de sodiu,
Sulfat de magneziu,
Propolis EPID® extract glicerinic,
Extract gliceric din frunze de nalbă (Malva sylvestris L.),
Extract din inflorescențe uscate de mușețel (Matricaria chamomilla L.),
Acid citric,
Sorbat de potasiu,
Benzoat de sodiu,
Aromă.

Prezentare:
10 fiole

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Epid aerosol, 10 fiole, Specchiasol

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.