Elimax Sampon Preventie Paduchi,100ml, Ceumed

5999886347475
5999886347475
1
Sampon
Ceumed
Stoc epuizat
2597 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Samponul Elimax Preventiv împotriva păduchilor a fost conceput special pentru prevenirea infestărilor în perioada de proliferare a păduchilor. Acest șampon unic face părul neatractiv pentru noi păduchi, curățundu-l cu blândețe, hidratându-l și hrănindu-l în același timp.
Instrucțiuni de folosire: șamponul se folosește pe părul umed, ca orice alt șampon, se masează părul și scalpul, se lăsă să acționeze 2 minute, apoi se limpezește cu apă călduță din abundență. Se recomandă utilizarea șamponului Elimax Preventiv împotriva păduchilor la fiecare 3 zile, pentru o protecție optimă.
Atenționări: Doar pentru uz extenr. A nu se folosi în caz de hipersensibilitate sau alergie la oricare din ingrediente. A se evita contactul cu ochii sau cu mucoasele. În caz de contact cu ochii sau cu mucoasele, clătiți bine cu apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Prezentare: 200 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Elimax Sampon Preventie Paduchi,100ml, Ceumed

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.