Dr. Boici Emulgel Forte cu efect de incalzire usoara 70 g

9980048272
9980048272
1
Gel
Exhelios
Stoc limitat
1697 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 24 April • 14:02

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere
Emulgelul Dr. Boici Forte are o acțiune complexă, datorată combinației unice de principii biologic active care acționează sinergic, astfel încât acțiunea analgezică și antiinflamatoare a extractului de spânz este potențată de acțiunea de susținere a funcției venoase a flavonoizilor din extractul de castan, iar extractul de salcie favorizează funcționarea normală și mobilitatea articulațiilor prin atenuarea disconfortului provocat la nivel articular. Camforul, prin proprietatea lui de a intensifica local circulația, joacă și rolul de promotor de absorbție pentru principiile active din plante, mărind astfel disponibilitatea acesteia de a pătrunde, după aplicare topică, în profunzime până la nivelul sursei durerii și inflamației.
Formulă nouă cu efect de încălzire ușoară, îmbunătățită prin calitățile „aspirinei naturale”.
Datorită formulei emulgel, îmbină puterea rapidă de pătrundere a unui gel cu acțiunea prelungită a aplicării unei creme.
Indicații
luxații, entorse, fracturi;
sechele dureroase după traumatisme accidentale sau chirurgicale;
disconfort cauzat de stările specifice reumatismului;
menținerea mobilității articulațiilor;
oboseală sau dureri musculare;
relaxare musculară după efort susținut;
menținerea aspectului sănătos al pielii.
Compoziție
Emulgel Dr. Boici Forte conține extracte din: spânz (Helleborus purpurascens), castan (Aesculus hippocastanum) și salcie (Salix alba bark extract).
Principiile sale active sunt 100% naturale și nu conține parabeni sau alte substanțe cu potențial nociv.
Mod de administrare:
Emulgelul Dr. Boici Forte se aplică în strat subțire pe tegumentul zonelor dureroase, de 2-3 ori pe zi, prin masaj ușor. Cantitatea recomandată este de 2-3 g. Este indicată aplicarea emulgelului și după compresa cu Soluție Relaxantă Dr. Boici. Formula de emulgel permite masarea ușoară a zonei dorite, hidratând și îngrijind pielea și oferind astfel relaxare, confort și o stare de bine!
Prezentare
Tub de 70g, însoțit de prospect, în cutie individuală.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Dr. Boici Emulgel Forte cu efect de incalzire usoara 70 g

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.