Doina pachet promo crema si lapte nutritiv, Farmec

9980015454
9980015454
1
Cosmetice
Farmec
Stoc epuizat
1619 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:03

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

DOINA CREMĂ NUTRITIVĂ VITAMINIZANTĂ
Este un produs de îngrijire facială şi corporală, special conceput pentru hidratarea, emolierea şi nutrirea pielii, pentru redarea fermităţii şi elasticităţii ei naturale. Conţinutul de vitamină E previne procesele oxidative şi contribuie la regenerarea pielii. Crema se aplică în strat subțire și se masează ușor.
DOINA CLASIC LAPTE NUTRITIV VITAMINIZANT
Prin compoziția sa bogată în vitaminele A şi F, produsul vitaminizează, revitalizează și protejează pielea.
Pentru demachiere se aplică pe faţă, gât şi decolteu, se masează uşor, apoi se îndepărtează cu un disc cosmetic. Pentru îngrijire corporală se repartizează uniform pe suprafaţa pielii şi se masează până la absorbţia completă.

Pachet Lapte nutritiv vitaminizant clasic A F 200ml+Crema nutritiva vitaminizanta 75ml (1+1) set - DOINA.
Laptele demachiant Doina, una dintre mărcile tradiţionale, continuă să fie un produs de succes la 40 de ani de la lansarea sa. Studiile de specialitate arată că unul din şase demachiante vândute în România este Laptele Doina!
Compozitie
Vitaminele A şi F
Glicerină
Ulei mineral
Ceruri naturale şi sintetice
Administrare
Lapte demachiant
Mod de utilizare : Pentru demachiere, se aplică pe faţă, gât şi decolteu, se masează uşor, apoi se îndepărtează cu un disc cosmetic. Pentru îngrijirea corporală, se repartizează uniform pe suprafaţa pielii şi se masează până la absorbţia completă.
Crema nutritiva
Mod de utilizare :Crema se aplică zilnic, dimineaţa şi/sau seara, acasă sau în călătorie, putând fi folosită pentru îngrijirea feţei, mâinilor, corpului, ori de câte ori este necesar. Se întinde în strat subţire pe piele şi se masează uşor până la completa absorbţie.


Review

General

Tip produs Crema ,lapte nutritiv
Zona corporala Fata ,corp
Recomandat pentru Femei
Beneficii Regenerator, revitalizant, hidratant
Tip piele Toate tipurile

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Doina pachet promo crema si lapte nutritiv, Farmec

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.