Digex Forte Super Digestiv,Solutia perfecta pentru mesele copioase X10capsule, Fiterman

9980023874
9980023874
1
Capsule
Fiterman Pharma
Stoc epuizat
1495 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Compozitie

Ingrediente: 250 mg pancreatină (amilază, lipază, protează), amidon pregelatinizat, celuloză microcristalină, 50 mg enzime digestive (amilază, protează, lipază, glucoamilază, α-galactozidază, celulază, lactază, invertază, bromelaină), 25 mg extract uscat de bilă bovină, 25 mg extract uscat de ghimbir, stearat de magneziu; capsulă (hipromeloză, gumă gellan, dioxid de titan).

Enzime digestive

– amilază – 91.500 U (cantitate*/capsula)

– protează – 8.750 U (cantitate*/capsula)

– lipază – 26.250 U (cantitate*/capsula)

– glucoamilază – 5 AGU (cantitate*/capsula)

– α-galactozidază – 250 GalU (cantitate*/capsula)

– celulază – 250 CU (cantitate*/capsula)

– lactază – 100 ALU (cantitate*/capsula)

– invertază – 200 SU (cantitate*/capsula)

– bromelaină – 12 GDU (cantitate*/capsula)

Extract uscat de bilă bovină – 25 mg (cantitate*/capsula)

Extract uscat din rizomi de ghimbir – 25 mg (cantitate*/capsula)

*Pentru enzime, cantitatea corespunzătoare unei capsule este exprimată în unități de activitate enzimatică.

INDICATII

Excesul alimentar poate provoca tulburari digestive, care conduc la o digestie deficitara, manifestata prin stari de disconfort gastric, greata, indigestie, balonare, senzatie de preaplin.

DIGEX® FORTE SUPER DIGESTIV, capsule contine un amestec complex de enzime digestive, extract uscat de bila bovina si extract de ghimbir, ce ajuta organismul sa faca fata suprasolicitarii cauzate de mese copioase sau alimentatie inadecvata, reprezentând astfel solutia perfecta in perioadele de sarbatori.

Complexul de enzime digestive actioneaza asupra unei mari varietati de compusi alimentari, imbunatatind digestia acestora.

– Amilaza reprezinta cea mai importanta enzima ce rupe legaturile chimice ale carbohidratilor pâna la stadiul de dextrine si oligozaharide.

– Proteaza intervine in digestia proteinelor din alimentatie pâna la stadiul de aminoacizi, molecule simple ce pot fi usor asimilate de organism.

– Lipaza asigura digestia grasimilor animale si vegetale pâna la nivelul de acizi grasi si monoacilglicerol si imbunatateste puterea de digestie a celorlalte enzime.

– Glucoamilaza continua actiunea amilazei, rupând lanturile de dextrine pâna la molecule simple de glucoza.

– α-Galactozidaza are un rol deosebit de important in digestia carbohidratilor complecsi, a glicolipidelor si glicoproteinelor, diminuând balonarea.

– Lactaza digera lactoza din lapte si produse lactate la galactoza si glucoza, zaharuri simple ce sunt usor absorbite de organism.

– Celulaza ajuta la digerarea celulozei – fibra insolubila ce se gaseste in fructe, legume, cereale.

– Invertaza actioneaza asupra zaharozei pe care o scindeaza in glucoza si fructoza.

– Bromelaina reprezinta un complex de enzime proteolitice de origine vegetala ce sustine actiunea proteazei.

– Extractul de bila bovina ajuta la emulsionarea si resorbtia lipidelor si vitaminelor liposolubile. De asemenea, stimuleaza activitatea enzimelor intestinale si pancreatice implicate in procesul de digestie al grasimilor.

– Actiunea digestiva este completata de extractul de ghimbir care stimuleaza digestia si contribuie la reducerea balonarii si la eliminarea gazelor intestinale prin actiunea carminativa si antiflatulenta. Extractul de ghimbir are in acelasi timp si actiune antiemetica, atenuând senzatia de greata ce apare in timpul indigestiei

Administrare

Copii peste 6 ani si adulti: 1 capsulă în timpul mesei sau după masă

ATENȚIONARI

– A se pastra la temperaturi sub 25 grade C, in ambalajul original.

– A nu se lasa la indemana copiilor mici.

– A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

FORMA DE PREZENTARE

Cutie cu 1 blister a 10 capsule

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Digex Forte Super Digestiv,Solutia perfecta pentru mesele copioase X10capsule, Fiterman

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.