Digest Duo

9980001761
9980001761
1
Capsule
Health Advisors Srl
Stoc epuizat
1108 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

omprimate masticabile
Utilizare: Se utilizeaza pentru combaterea efectelor neplacute ale tulburarilor gastrointestinale asociate cu exces de aciditate si hipermotilitate.
Administrare: Adulti cate 1 sau 2 comprimate de 2 ori pe zi, dupa mesele principale si/sau la nevoie. Comprimatele se sfarama sau se lasa sa se topeasca in gura.
Capsule moi:
Utilizare: Componentul este util in tulburalilele de digestie cauzate de functionarea defectuoasa a bilei, manifetare prin balonare, greata, varsaturi.
Administrare: Adulti: Oral cate o capsula moale de 3-4 ori pe zi.
Compozitie:
Fiecare comprimat contine :
Ulei de menta 1,3 mg
Carbonat de magneziu greu 18,2 mg
Carbonat de calciu 488 mg
Excipienti pana la 1300 mg
O capsula moale contine : levomentol 32 mg, mentona 6 mg, alfa-pinen 13,6 mg, beta-pinen 3,4 mg, borneol 5 mg, camfen 5 mg, eucaliptol 2 mg si excipienti : ulei de masline, gelifiant (gelatina), glicerina, conservant (para-hidroxibenzoat de metil E218), colorant Patent Blue V (E131), colorant galben tartrazina (E 102), apa purificata.
Actiune:
Uleiul de menta are efect antispastic prin inhibarea contractiilor musculaturii netede a tractului gastrointestinal. De asemenea, mentolul are efect coleretic si creste solubilitatea bilei.
Carbonatul de calciu si carbonatul de magneziu sunt compusi bazici. Acestia neutralizeaza acidul clorhidric din secretia gastrica, fara efecte de tip alcalozic si fara a determina cresterea ulterioara a secretiei acid gastrice.
Carbonatul de calciu este transformat sub actiunea sucului gastric in clorura de calciu. O fractiune se absoarbe din intestin iar restul se elimina in scaun. Carbonatul de calciu poate reprezenta o sursa suplimentara de calciu in cazurile in care exista un deficit al acestui element.
In prezenta sucului gastric acid carbonatul de magneziu se transforma in clorura de magneziu solubila. Carbonatul de magneziu poate reprezenta o sursa suplimentara de magneziu in starile de deficit.
Utilizare:
Se utilizeaza pentru combaterea efectelor neplacute ale tulburarilor gastrointestinale asociate cu exces de aciditate si hipermotilitate.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Digest Duo

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.