Digererbe,favorizarea digestiei naturale X30comprimate, Aboca

9068523451
9068523451
1
Comprimate
Aboca
Stoc epuizat
3159 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Digererbe - Aboca
Digererbe Aboca este produsul terapeutic ideal pentru favorizarea digestiei naturale. Principiile active continute sunt responsabile de gustul sau particular si in consecinta de actiunea de usurare a digestiei: ajuta organismul sa produca substante utile pentru a ajuta procesele digestive fiziologice.
Formula sa completa este perfecta pentru a fi administrata dupa masa. Nu contine alcool.
Beneficii:
Eficacitatea tabletelor Digererbe este garantata de prezenta extractului liofilizat cu titru inalt de principii active de Anghinare si Gentiana, cunoscute pentru proprietatile lor digestive, asociate cu cele de Ghimbir si Lemn Dulce, cu proprietati active asupra tractului gastro-intestinal.
Formula este completata de uleiul esential de Menta, cu proprietati de improspatare si de calmare a durerilor intestinale.
Digererbe Tablete are un gust placut, curat si puternic si confera organismului o senzatie de prospetime si bunastare care dureaza.
Mod de administrare:
Se recomanda administrarea a 2 tablete dupa mesele principale, dizolvandu-se lent in cavitatea bucala
Contraindicații:
A nu se depasi doza zilnica recomandata.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata.
A nu se lasa la indemana copiilor cu varsta mai mica de trei ani.
Compoziție:
Frunze de menta piperata,fructe de anason(lilicum verum), radacina de lemn dulce (glycyrrhiza glabra) frunze de verbina(lippia citriodora) frunza de coada soricelului( Achillea milefolium) fructe de chimion (carum carvi),radacina de gentiana(gentiana lutea), rizom de ghimbir( zingiber officinale)
Mod de prezentare:
30 tablete
Producător:
Aboca, Italia

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Digererbe,favorizarea digestiei naturale X30comprimate, Aboca

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.