Diabevital B, 30 capsule, Parapharm

6421971000341
6421971000341
1
Capsule
Parapharm
Stoc epuizat
1397 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Plantele medicinale din compozitie sunt recunoscute pentru efectul lor benefic asupra metabolismului glucidic din organism .
Fructul de catina se remarca prin continutul in vitamina C , beta-caroten si oligominerale esentiale pentru organism .
Planta mediteraneana schinduful si cele asiatice Gymnema sylvestre , ceaiul verde si Ginko biloba au un continut ridicat de flavonoizi , antioxidanti puternici , care protejeaza organismul de principalul factor de risc al acestei boli , stresul oxidativ .
Compozitie per capsula:
Fruct de afin (Vaccinium myrtillus) - 100 mg
Fruct de catina (Hypophae rhamnoides) - 100 mg
Gymnema sylvestre extract standardizat - 80 mg
Seminte de schinduf (Trigonella foenum graecum)extract standardizat - 80 mg
Ceai verde (Camellia sinensis) extract standardizat - 20 mg
Ginkgo biloba extract standardizat - 20 mg .

Mod de administrare:
Ca supliment alimentar, se recomanda consumul a 1 capsula de 3 ori pe zi, cu un pahar de lichid (apa minerala), de preferinta pe stomacul gol, inainte de mesele principale .
Prezentare:
30 capsule

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Diabevital B, 30 capsule, Parapharm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.