Diabetrix Crom, 20 Capsule, Biokraft

6427061000031
6427061000031
1
Capsule
Biokraft
Stoc epuizat
3261 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

1. Ce este Diabetrix Crom?
Diabetrix Crom este un supliment alimentar sub formă de capsule, care are la bază o formulă din ingrediente naturale, menit să vină în sprijinul dietei persoanelor care suferă de diabet zaharat de tip 1 și 2.
Recomandat și în cazul complicațiilor diabetului, precum retinopatia diabetică (duce la reducerea vederii și chiar la orbire), arterita diabetică (afecțiune a vaselor de sânge la nivelul picioarelor), polinevrita diabetică (apariția de leziuni și diminuarea sensibilității la nivelul picioarelor), reumatism cu componentă diabetică.
De asemenea, Diabetrix poate fi un adjuvant eficient în faza premergătoare diabetului, precum și în situații de obezitate și dislipidemie. Cura cu Diabetrix se desfășoară sub stricta supraveghere a medicului.
2. Este Diabetrix Crom recomandat în cazul diabetului zaharat de tip 2?
Da, Diabetrix Crom a fost creat pentru a veni, ca adjuvant, în sprijinul dietei persoanelor care suferă de diabet zaharat de tip 2. Cura cu Diabetrix se desfășoară sub stricta supraveghere a medicului.
3. Este Diabetrix Crom recomandat persoanelor care suferă de diabet zaharat de tip 1 (insulino-dependent)?
Prin acțiunea sa preponderent periferică, produsul poate fi asociat insulinoterapiei în diabetul zaharat de tip 1 (insulino-dependent), inducând o mai bună echilibrare a bolii. Tratamentul cu insulină nu va fi întrerupt ori diminuat în cazul diabetului de tip 1.
4. Înlocuiește Diabetrix Crom tratamentul medicamentos prescris persoanelor care suferă de diabet?
Cura cu Diabetrix Crom se inițiază în paralel cu tratamentul alopat (medicamentos). Stricta supraveghere a medicului este obligatorie, acesta fiind singurul în măsură a preveni eventuale crize hipoglicemice (scăderea glicemiei sub limita normală). Tot medicul este cele care va decide dacă tratamentul medicamentos va fi diminuat ori înlocuit, pe măsură ce se fac simțite efectele hipoglicemice ale curei cu Diabetrix Crom.
5. Diabetrix Crom se poate administra în paralel cu tratamentul medicamentos?
Cura cu Diabetrix Crom se inițiază în paralel cu tratamentul alopat (medicamentos). Stricta supraveghere a medicului este obligatorie, acesta fiind singurul în măsură a preveni eventuale crize hipoglicemice (scăderea glicemiei sub limita normală). Tot medicul este cele care va decide dacă tratamentul medicamentos va fi diminuat, pe măsură ce se fac simțite efectele hipoglicemice ale curei cu Diabetrix Crom.
6. Diabetrix Crom este "mai bun" decât un produs alopat (medicament)?
Diabetrix Crom este un supliment alimentar. Ca și produs naturist, Diabetrix Crom își face simțite efectele după o cură pe termen mai lung (1-3 luni) însă nu generează efecte secundare. De asemenea, conform Regulamentului (UE), nr. 432/2012 al Comisiei din 16 mai 2012, “cromul contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge și la metabolismul normal al macronutrienților”. Cura cu Diabetrix Crom se desfășoară sub stricta supraveghere a medicului.
7. Ce este Hb glicozilată (HbA1c)?
Hb glicozilată (glicată) sau HbA1c este o analiză a sângelui care reflectă media glicemiei a ultimelor trei luni. Practic, este un indice care reflectă stadiul real la care se află diabetul.
INGREDIENTE DIABETRIX CROM:
Extractul din rădăcini de Pueraria tuberosa (var. Kudzu)
Conţine o cantitate mare de izoflavonoide, reprezentate în proporție de 60% de puerarin, care intervin în metabolismul glucidelor și determină atenuarea senzației puternice de sete (polidipsia), tulburare caracteristică a dezechilibrelor funcționale ale nivelului glicemic. Planta conține și dadzein, alt flavonoid cu implicații majore asupra stării de sănătate a organismului.
Rehmannia glutinosa
Extractele hidroalcoolice de Rehmannia glutinosa au ca efect scăderea nivelului enzimei glucozo-6-fosfatază şi susținerea activitatății fructokinazei, ceea ce determină creşterea conţinutului hepatic de glicogen şi a secreţiei de insulină la nivelul pancreasului, reducând astfel rezistenţa la insulină a organismului. Cercetările au evidențiat, de asemenea, efectul acestora asupra nivelului de colesterol sangvin.
Picolinatul de crom
Picolinatul de crom este o combinație de crom și acid picolinic care înlesnește absorția cromului în organism.
Cromul este un mineral cu rol activ în metabolismul proteinelor, lipidelor şi glucidelor.
Conform Regulamentului (UE), nr. 432/2012 al Comisiei din 16 mai 2012, “cromul contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge și la metabolismul normal al macronutrienților”.
Utilizarea cromului concomitent cu medicația hipoglicemiantă poate reduce semnificativ nivelul glucozei din sânge. De aceea, se recomandă prudență, monitorizarea glicemiei și ajustarea terapiei de către medicul curant.
În cantităţi optime, cromul contribuie la reglarea tensiunii arteriale, prin scăderea colesterolului.
Mod de utilizare
Câte 1 capsulă de 1-2 ori pe zi, de preferat în timpul mesei, sau conform recomandării consultantului de specialitate.
Sunt recomandate cure de 4-6 luni, cu pauze de 10 de zile între acestea. 

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Diabetrix Crom, 20 Capsule, Biokraft

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.