Dermodrin unguent, 20 mg/g, 50 g, Montavit

W43803002
W43803002
1
DIFENHIDRAMINUM
Unguent
Pharmazeutische
Stoc limitat
2687 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicații:
Dermodrin unguent este indicat în tratamentul pruritului (mâncărimea pielii), durerilor locale şi a reacţiilor de hipersensibilitate (reacţie imună de apărare a organismului excesivă sau anormale , alergică) în caz:
- afecţiunilor dermatologice cu componentă alergică;
- muşcăturilor de insecte.
Contraindicatii:
Hipersensibilitate la clorhidrat de difenhidramină, la antihistaminice cu structură înrudită sau la oricare dintre excipienţi.
Precautii:
Înainte să utilizati Dermodrin unguent, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina și alăptarea:
Dermodrin unguent este contraindicat în primele 3 luni de sarcină, deoarece datele epidemiologice obţinute la un număr redus de femei gravide, cărora li s-a administrat difenhidramină în primul trimestru de sarcină, au indicat creşterea probabilităţii apariţiei unei malformaţii la nou-născut – fisură de boltă palatină.
În restul perioadei de sarcină, datorită lipsei datelor suficiente şi a absorbţiei sistemice a medicamentului, trebuie evitată administrarea şi în special aplicarea pe zone întinse ale corpului, mai ales dacă pielea este infectată sau prezintă leziuni.
Dermodrin unguent este contraindicatîn timpul alăptării, deoarece substanţa activă (difenhidramina) poate trece în laptele matern.
Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Nu sunt de aşteptat efecte asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.
Mod de administrare:
Daca medicul nu recomandă altfel, aplicaţi o cantitate de 1 si 3 g Dermodrin unguent (corespunzător unei dimensiuni de cireaşă până la dimensiunile unei nuci ) pe zona afectată a pielii.
Adulţii repetă această aplicare de 4 până la 6 ori pe zi.
Copii: sunt recomandate maxim 4-5 aplicaţii zilnic.
Daca situaţia nu se îmbunătăţeşte după 2 săptămâni de tratament continuu, trebuie sa vă adresaţi medicului.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale.
Compozitie:
Clorhidrat de difenhidramină, ulei de arahide, ceară albă, alcool cetilic, parafină solidă, vaselină albă, p-hidroxibenzoat de metil (0,15% g/g), glicerol, hostacerin T-3, polisorbat 80, acetat de izobornil, hidroxid de sodiu, apă purificată.
Prezentare:
20 g

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Dermodrin unguent, 20 mg/g, 50 g, Montavit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.