Deodorent Invisible Care, Dove

9980039438
9980039438
1
Spray Buco
Unilever
Stoc epuizat
1244 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Dovedit ca nu lasa urme albe pe 100 de culori, antiperspirantul Dove Invisible Care cu parfum floral placut si discret ofera protectie antiperspiranta eficienta timp de 48 de ore. Pielea subratului va fi fina si catifelata, iar tu te poti bucura de libertatea de a purta cele mai stralucitoare si mai indraznete culori, fara grija urmelor albe ramase pe haine.
Cu ¼ crema hidratanta si formula cu 0% alcool, antiperspirantul spray Dove Invisible Care ingrijeste delicat pielea subratului, prevenind aparitia iritatiilor pielii. 

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Deodorent Invisible Care, Dove

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.