Deodorant Spray Dry Fresh , 150 ml, Nivea

9980033643
9980033643
1
Spray Buco
Nivea
Stoc epuizat
1312 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Încearcă noul deodorant NIVEA Dry Fresh: inspirat de tine și de stilul tău de viață activ! Protecție timp de 48h împotriva transpirației și grijă delicată pentru pielea ta.

Știm că ai un ritm de viață activ și ai nevoie de lucruri sigure, pe care te poți baza. Tocmai de aceea, noul deodorant NIVEA Dry Fresh îți oferă protecție puternică împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute. Pentru a ne asigura că formula de îngrijire oferă protecție care face față tuturor situațiilor din viața unei femei active, am testat-o dincolo de barierele laboratorului de cercetare, în viața reală. Rezultatele? Pielea rămâne protejată, iar parfumul revigorant rezistă chiar și după o zi încărcată: dimineață grăbită, agitație la serviciu, ședință la prânz, examen după-amiază și întâlnire cu prietenii seara.

Protecție puternică timp de 48h împotriva transpirației și mirosurilor neplăcute
Formulă 2 în 1: protecție eficientă și un parfum revigorant care durează
Uscare rapidă
Nu conține alcool etilic
Compatibilitate la nivelul pielii testată dermatologic
Atenționare:
Pericol: Extrem de inflamabil. Ambalaj sub presiune: Poate exploda dacă este expus la căldură. Ferește-l de căldură, suprafațe încălzite, scântei, flăcări și orice alte surse de ardere. A nu se fuma în apropierea produsului. Nu pulveriza deasupra unei flăcări deschise sau oricărei alte surse de foc. Nu perfora sau arde, chiar și după folosire. Ferește produsul de razele directe ale soarelui. Nu îl expune la temperaturi mai mari de 50°C. Golește recipientul înainte de reciclare. A se folosi exclusiv pentru scopul menționat. A nu se pulveriza în ochi. A nu se aplica pe pielea iritată sau cu leziuni. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Deodorant Spray Dry Fresh , 150 ml, Nivea

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.