Deodorant antiperspirant stick 48h Nivea Men Cool Kick 40ml

9980035295
9980035295
1
Cosmetice
Nivea
Stoc limitat
931 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 April • 08:20

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Deodorantul stick NIVEA MEN Cool Kick ofera o senzatie de prospetime pentru intreaga zi si protectie eficienta de durata
Formula Cool-Care asigura timp de 48 de ore reglarea transpiratiei si senzatia de prospetime racoritoare
Prospetime de durata - cu formula Cool-Care
Protectie anti-perspiranta eficienta 48h si complexul de ingrijire NIVEA
Compatibilitate la nivelul pielii testata dermatologic
Fara alcool, coloranti si conservanti
Produs fabricat in Germania
DESPRE NIVEA MEN:
NIVEA MEN este una dintre marcile de top in ingrijirea masculina, la nivel mondial. Gamele din portofoliu se extind de la produse pentru barbierit si creme pentru ten, pana la geluri de dus, sampoane, produse de styling si deodorante, acoperind astfel toate nevoile de ingrijire personala ale barbatilor moderni. Cu o istorie de peste 90 ani, rolul NIVEA MEN este de a scoate la lumina potentialul fiecarui barbat si de a-i spori increderea in sine pentru a realiza lucruri marete. Sloganul “Incepe cu tine” este la fel de simplu si puternic precum produsele NIVEA MEN.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Deodorant antiperspirant stick 48h Nivea Men Cool Kick 40ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.