Deodorant antiperspirant roll-on Dove Invisible Dry, 50 ml

9980026050
9980026050
1
Cosmetice
Unilever
Stoc epuizat
1336 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Dovedit că nu lasă urme albe pe 100 de culori
• Formula cu 0% alcool ajută la prevenirea apariției iritațiilor pielii
• Oferă până la 48 de ore de protecție eficientă împotriva transpirației
• Conține ¼ cremă hidratantă și vitamina E pentru o piele a subrațului frumoasă
• Se potrivește liniei subrațului
• O piele a subrațului fină și catifelată în doar 3 zile
Femeile se simt frumoase și încrezătoare atunci când poartă culorile preferate, pentru că acestea influențează în mod pozitiv starea lor de spirit. Culorile au puterea de a schimba modul în care privim lumea, dar și modul în care suntem percepute de ceilalți.
Roșul îndrăzneț îți poate oferi emoția de a te remarca in mulțime, iar albastrul îți oferă relaxarea de care ai nevoie într-o zi agitată la birou. Indiferent de culoarea aleasă, nu trebuie să îți faci griji în privința petelor albe de pe hainele tale. Antiperspirantul roll-on Dove Invisible Dry, dovedit că nu lasă urme albe pe 100 de culori, este cel mai bun accesoriu în garderoba ta colorată.
Acest antiperspirant oferă toate beneficiile formulei noastre unice cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E, ce ajuta la repararea pielii subrațului dupa epilare în doar 3 zile de la utilizare.
Acum ai libertatea de a purta orice culoare simti ca iti scoate în evidență frumusețea naturală. Descoperă parfumul plăcut și discret și bucură-te de o piele fină și catifelată cu Dove Invisible Dry.

Ingrediente
Aqua, Aluminum Zirconium Pentachlorohydrate, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-2, Parfum, Steareth-20, Tocopheryl Acetate, Citric acid, Potassium lactate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool
Ingrediente existente la momentul publicării. Verifică întotdeauna eticheta produsului.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Deodorant antiperspirant roll-on Dove Invisible Dry, 50 ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.