Deodorant Antiperspirant Fresh ,40 ml, Gerovital Men

5943000102624
5943000102624
1
Spray Buco
Gerovital Men
Stoc epuizat
370 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Formula unică deodorant – antiperspirant, fără alcool*, cu parfumuri masculine persistente, oferă protecție eficientă împotriva transpirației, pe parcursul întregii zile.
Fără pete albe pe haine!
Adresabilitate Acest deodorant antiperspirant are 40 ml și este ideal pentru a-l lua cu tine în călătorii. Ingrediente active
Un parfum lemnos aquatic, elegant și masculin. Parfumul se deschide cu note de vârf aparținând citricelor proaspete -amărui de grapefruit, portocală amară, lămâie, iar lavanda, salvia și briza marină din inima lui creează o senzație de calm și relaxare. Nota de bază conferă masculinitate prin combinarea vetiverului, cedrului și moscului.
Mod de utilizare
A se agita înainte de utilizare. Pulverizaţi de la o distanţă de 15 cm direct pe piele!
Completează perfect parfumurile din seria gelurilor de duș.
Pentru o îngrijire perfectă, se recomandă utilizarea după Gelul de duș Fresh 3 în 1 Gerovital Men.
Beneficii
Protecţie eficientă împotriva transpiraţiei, o senzaţie confortabilă, de piele catifelată.
Parfumul proaspăt, persistent îţi conferă o prospeţime naturală.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Deodorant Antiperspirant Fresh ,40 ml, Gerovital Men

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.