Degasil 32 Capsule Oferta + 2go Cadou,Walmark

9980024097
9980024097
32
Comprimate
Walmark
Stoc epuizat
1529 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Walmark Degasil capsule

Degasil este un dispozitiv medical, sub forma de capsule, care imbunatateste confortul intestinal si abdominal la persoanele cu tulburari gastro-intestinale legate de acumularea de gaz la nivel intestinal: balonare, meteorism si tensiune abdominala.

Degasil este pe baza de simeticona, substanta dovedita stiintific ca actioneaza prin reducerea tensiunii superficiale a bulelor de gaz prezente la nivel gastro-intestinal:

reduce acumularea de gaz la nivel intestinal, balonarea si flatulenta (acesta este un efect antispumant)

reduce umbrele produse de gaze la nivel intestinal (necesar in explorarile radio-imagistice).

Degasil poate fi folosit si pentru pregatirea in vederea examinarii medicale a abdomenului prin radiografie, ecografie sau endoscopie.

Compozitie:

Simeticona 257,5 mg; invelis capsula: gelatina, glicerol, dimeticona, dioxid de titan (E171), sorbet de potasiu, galben portocaliu S (E110), azorubina (E122).

Degasil 2Go - Walmark

Pentru balonare si flatulenta!Aroma de menta!

Beneficii:

Degasil 2Go are un efect rapid si relaxant in acumularea excesiva de gaz la nivel gastrointestinal in ceea ce priveste tulburarile functionale la nivel gastrointestinal ca: balonare, senzatieprecoce de satietate, flatulenta, eructatii, meteorism, zgomotein abdomen.

Compoziție:

Cantitate per capsula:

125 mg simeticona

Degasil 32 capsule

Mod de administrare: 1-2 capsule dupa fiecare masa principala

Degasil 2Go - Walmark

Mod de administrare:

Adulti si copii peste 6 ani: luati 1 pastila de 3-4 oripezi. Lasatipastilasa se dizolve lent ingura.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Degasil 32 Capsule Oferta + 2go Cadou,Walmark

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.