Curcumin C3 Complex ,30 capsule, Remedia

9980034706
9980034706
1
Capsule
Remedia
Stoc epuizat
2978 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ingredientul activ din rădăcină de Turmeric (Curcuma longa) în concentrație optimă are proprietăți antioxidante semnificative și ajută la menținerea eficacității sistemului imunitar. Curcumin C3 Complex susține functia inimii și circulația sanguină, sănătatea tractului respirator superior, sănătatea pielii, favorizează un bun echilibru mental. Stimulează pofta de mâncare, contribuie la susținerea digestiei și a funcției hepato-biliară, la menținerea sănătății ficatului. Curcumin C3 Complex are acțiune anti-inflamatoare, diminuează durerile musculare și articulare.
Nu conține lactoză, gluten, soia.
Ingrediente/capsulă: Curcumin C3 Complex / extract din rădăcină de Turmeric (Curcuma longa), standardizat la 95 % curcuminoide-400 mg; capsulă (gelatină); agenți de încărcare: celuloză microcristalină, amidon de porumb; agenti antiaglomeranți : dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal; extract hidroetanolic 50:1 din fructe de Piper-negru (Piper nigrum), standardizat la 95 % piperine-5 mg.
Mod de utilizare: câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, în timpul mesei sau conform recomandării specialistului.
Precauții și contraindicații:
Nu se recomandă asocierea produsului cu anticoagulante, antiacide, antiagregant-plachetare. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și celor care alăptează.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Curcumin C3 Complex ,30 capsule, Remedia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.