Curasept Apa Gura Daycare Sensitive

9980038844
9980038844
1
Solutie
Curaden
Stoc epuizat
2865 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Gama de apa de gura Curasept Daycare combina 4 uleiuri esentiale: Timol, Mentol, Eucalipt si Salicilat de Metil. Aceste componente aromatice active, cu proprietati antibacteriene, antiinflamatoarea, de purificare si reimprospatare sunt extrem de eficiente in controlul placii bacteriene si a halitozei. Celelalte ingrediente intensifica aceste beneficii oferind si protectie pentru cei cu sensibilitate dentara.

Nu contine alcool si SLS.

Majoritatea apelor de gura contin componente pe baza de alcool pentru ca substantele active sa fie stabilizate. De asemenea SLS (Sodiu Lauril Sulfate) este un component care este deseori regasit in produsele pentru igiena orala, desi acesta este un agent spumant (detergent) foarte agresiv. Majoritatea studiilor de specialitate arata ca alcoolul si SLS-ul pot cauza efecte deranjante la nivelul mucoasei bucale alterand perceptia gusturilor si pot favoriza aparitia aftelor si a iritatiilor la nivelul mucoasei cavitatii bucale.

Produsele din gama DAYCARE de la CURASEPT ofera maxima siguranta pentru mucoasele cavitatii bucale completand igiena orala zilnica.

Se recomanda clatirea si gargara de 2 ori pe zi cu 20 de ml de apa de gura nediluata pentru 1 minut dupa efectuarea periajului dentar obisnuit.

Aroma delicata.

Flacon de 500 ml.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Curasept Apa Gura Daycare Sensitive

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.