Curaprox BE YOU Set periuta cu pasta de dinti ROZ, Curaden

9980037838
9980037838
1
Pasta Dint
Curaden
Stoc epuizat
5297 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Prevenție și igienă orală la superlativ, formule elaborate, efect blând de albire enzimatică, perle cu mentol pentru prospețime de durată, soluția completă.
Ce poate face o zi să fie numai bună de trăit de la primele ei momente? Cafeaua, dușul, o îmbrățișare, un sărut? A, da, un sărut n-ar fi rău deloc, mai ales că acum ai o pastă de dinți mai ceva că un parfum cu feromoni. BE YOU îți strigă vesel de pe raftul din baie și chiar asta vei face: vei fi tu, în cea mai bună stare de spirit, cu cel mai strălucitor și aromat zâmbet și cu cel mai bine îngrijită dantură. Ziua poate începe, în ce culoare și cu ce gust alegi tu!
Cele șase paște de dinți elvețiene din nouă gamă BE YOU de la CURAPROX vin în șase culori exuberante, fiecare cu aromă ei seducătoare, și transformă rutină periajului zilnic într-un moment de exaltare juvenilă.
CURAPROX - prevenție și igienă orală la superlativ, formule elaborate, efect blând de albire enzimatică, perle cu mentol pentru prospețime de durată, soluția completă. Pasul înaintea tuturor. Asta înseamnă BE YOU și pentru ține!
ALEGE BE YOU ȘI CULEGE TOATE BENEFICIILE!
Set Pasta De Dinti Be You Roz

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Curaprox BE YOU Set periuta cu pasta de dinti ROZ, Curaden

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.