Crema reparatoare cu Cupru si Zinc Dermalibour, 50 ml, Lab A-Derma

9980033392
9980033392
1
Crema
Pierre Fabre
Stoc epuizat
4941 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ingredient unic si exclusiv ,extractul din Lastar de Ovaz Rhealba are proprietati calmante si anti-iritante.100% natural,acesti lastari tineri sunt cultivati in Sudul Frantei sub rigorile agriculturii organice.
Indicatii:
Calmeaza,repara si purifica pielea iritata (roseata,senzatie de piele care strange,mancarime si descuamare) si pielea cu leziuni.Ideala pentru toata familia in ingrijirea problemelor deramtologice minore ale pielii precum:iritaii peri-orale,eczeme uscate,eritem fesier,iritatii ale mainilor.
Pentru fata si corpSe poate aplica pe mucoase externe.
Pentru bebelusi,copii si adulti (o inalta toleranta pediatrica).
Proprietati Dermalibour+ crema este ideal pentru uzul zilnic si este produs complet de ingrijire a pielii iritate ce contine: Extract din Lastar de Ovaz Rhealba si Cupru-Zinc ce calmeaza rapid,repara pielea doar dupa 4 zile,purifica zonele iritate si reduce proliferarea bacteriana (complexul de Cupru-Zinc).
Rezultat:
Disconfortul este eliminat de la prima aplicare.
Pielea isi recapata supletea si echilibrul,nu lasa urme albe.
Rezistent la apa,fara parabeni,fara parfum si hipoalergenic.
Utilizare:
Aplicati Dermalibour+ crema reparatoare de 2 sau 3 ori pe zi pe zona iritata dupa ce in prealabil ati curatat cu Dermalibour spuma.
Prezentare:
50 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crema reparatoare cu Cupru si Zinc Dermalibour, 50 ml, Lab A-Derma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.