Crema Protectie Solara SPF 50, UVA/UVB, 200ml, Dr. Soleil

9980041194
9980041194
1
Crema
Dr Soleil
Stoc epuizat
2389 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Crema de protectie solara cu filtru UVA/UVB, factor de protectie SPF 50 asigura o protectie solara ridicata si un bronz uniform.200 ml

Crema de protectie solara cu SPF 50 Dr. Soleil cu filtre UVA/UVB contine extract de ceai verde si ulei de samburi de struguri, ceea ce contribuie la evitarea arsurilor solare si asigura un bronz uniform.

Patrunde rapid in piele si are efect protector, hidratant si antioxidant.

Extractul de ceai verde incetineste procesul de imbatrinire fizologica a pielii, este un exceptional antioxidant, inhiba degradarea colagenului din piele si are o actiune fermizanta. Extractul bogat in antioxidanti apara pielea de radiatiile nocive. De asemmenea, extractul de ceai verde aplicat extern este benefic in ameliorarea diverselor inflamatii si leziuni ale pielii.

Uleiul de samburi de struguri are un efect tonic si revigorant asupra pielii, avand calitatea de a fi absorbit rapid, pielea devenind elastica si non-grasa.

Mod de utilizare:
Se aplica uniform inaintea expunerii la soare pe pielea curata si uscata. Se reaplica frecvent pentru mentinerea protectiei, mai ales dupa baie, stergere cu prosop sau transpiratie
Nu contine parabeni, parafine sau coloranti.
IMPORTANT: Alege intensitatea factorului de protectie solara (SPF) in functie de tipul si sensibilitatea pielii tale!
Atentie: pentru un efect garantat, de protectie, aplicati emulsia de plaja cu 15-20 de minute inainte de expunerea la soare. Acest interval este necesar pentru ca substantele din compozitia emulsiei de protectie solara sa se activeze si sa formeze bariera protectoare. Aplicati emulsia pe tot corpul, in strat uniform, prin masaj lejer, pana la absorbtia in piele. Dupa expunerea prelungita la soare sau dupa imbaiere este necesara reaplicarea emulsiei. Nu lasati sa treaca mai mult de 2 ore intre aplicari.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crema Protectie Solara SPF 50, UVA/UVB, 200ml, Dr. Soleil

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.