Crema pentru piele atopica DermoTis, 40 ml, Tis Farmaceutic

6422068006642
6422068006642
1
Crema
Tis Farmaceutic Sa
Stoc epuizat
1198 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Cremă hidratantă, calmantă, reparatoare, destinată îngrijirii pielii sensibile: piele uscată, iritată, predispusă la dermatită atopică.

Restabilește starea de confort, atenuează pruritul și reface bariera cutanată, în cazul pielii afectate de uscare severă (la nou-născuți, copii și adulți) și mâncărime care generează scărpinat, precum și în cazul pielii cu tendință atopică, predispusă la alergii.

Crema poate fi utilizată în combinație cu terapia uzuală a dermatitei atopice, se poate administra concomitent cu corticosteroizi.

Principii active:

vitamina A, oxid de zinc, pantenol, extracte naturale (licviriție, ovăz, pătlagină, cătină, germeni de grâu)

Mod de utilizare:
se aplică crema zilnic, după efectuarea toaletei locale, pe toate zonele cu piele uscată; se masează ușor după aplicare, evitând lezarea suplimentară a pielii afectate și se așteaptă până la absorbția completă.
Prezentare: tub x 40ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crema pentru piele atopica DermoTis, 40 ml, Tis Farmaceutic

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.