Cremă Hidratare Intensă Contur Ochi 15ml, Gerovital H3 Derma+

9980048427
9980048427
1
Crema
Gerovital H3 Derma
Stoc limitat
3861 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 2 May • 02:19

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Hidratare pentru conturul ochilor sensibili.
Riduri diminuate
Zona din jurul ochilor mai fermă
Piele mai tonică și mai elastică
Efect antiinflamator și calmant
Testat sub control dermatologic pe ten sensibil
Gerovital H3 Derma+Cremă Hidratare Intensă Contur Ochi este un produs cu beneficii multiple, principiile active asociate conferă eficiență antirid, de creștere a fermității și a gradului de hidratare și de calmare a pielii sensibile din jurul ochilor. Datorită structurii biomimetice a cremei, principiile active sunt vehiculate în straturile profunde ale pielii, având biodisponibilitate și eficiență mărită.
Ingredientele active și rolul lor
Aquaxyl, zaharuri naturale cu acțiune hidratantă complexă - ajută la refacerea funcției de barieră a pielii, diminuând pierderile de apă transepidermale, la creșterea rezervelor de apă din derm și epiderm și la circulația apei în piele prin stimularea Aquaporinelor-3.
Hyaceramidyl, lipozomi din ceramide - se absoarbe în piele unde eliberează hialuronatul de sodiu care leagă o cantitate mare de apă într-o reţea tridimensională, mărindu-şi foarte mult volumul. Astfel, ridurile se umplu din interior şi se netezesc, iar pielea devine mai fermă și mai hidratată.
Ulei de Măceșe, ulei deMăsline - nutrienți naturali, ușor asimilabili, care cresc elasticitatea, gradul de hidratare și confortul pielii.
Sepilift DPHP - sursă importantă de hidroxiprolină care stimulează sinteza de fibre noi de colagen și elastină, pielea devenind mai tonică și elastică.
Defensyl®-Plus - ingredient antiinflamator, calmează pielea iritată, sensibilă, ajută la diminuarea proceselor congestive.
Mod utilizare
Se pun una sau două picături pe deget și se masează zona contur ochi, dimineața și seara.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Cremă Hidratare Intensă Contur Ochi 15ml, Gerovital H3 Derma+

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.