Cremă hidratanta OMEGA Plus cu Omega 3, 6, 7, 9 & ulei de avocado, 50ml, Cosmetic Plant

9980041020
9980041020
1
Crema
Cosmetic Plant
Stoc limitat
2306 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 12:02

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc



Crema, datorită complexului lipidic OMEGA Plus, ingredient dezvoltat să acționeze ca un emolient biomimetic pentru refacerea barierei de protecție, reducerea pierderii de apă transepidermică și hidratarea stratului superficial al pielii, oferă o îngrijire optimă tenului.

95% ingrediente naturale
Tip de ten: Ten normal / uscat
Vârsta recomandată: 25+
Volum: 50 ml
Tip ambalaj: borcan sticlă

Complexul lipidic OMEGA Plus, format din 5 uleiuri vegetale, a fost dezvoltat să acționeze ca un emolient biomimetic, care imită acțiunea compușilor naturali ai pielii, asigurând hidratarea imediată, refacerea barierei de protecție a pielii și reducerea pierderii de apă transepidermice. Completează în mod natural acizii grași esențiali în piele, care sunt vitali în fiziologia acesteia, dar nu se produc în organismul uman. Produsele de îngrijire OMEGA Plus reprezintă o premieră pe piața din România, fiind produse care se pot aplica în sistem (Whole Body), pentru hidratarea și refacerea barierei de protecție a pielii.

Crema reface bariera hidro-lipidică a pielii, o hidratează și reduce pierderile de apă transepidermice. Complexul vegetal format din 5 uleiuri (ulei de floarea soarelui, susan, porumb, macadamia și măsline) este o sursă bogată de acizi grași esențiali Omega 3, 6, 7 și 9, importanți pentru menținerea unei hidratări corespunzătoare a pielii. În plus, principiul activ de hidratare din compoziție restabilește echilibrul hidric natural al pielii, stimulându-i capacitatea de a reține apa.

Uleiul de avocado, datorită combinației de vitamine A, B, D și E, rar întâlnită, și capacității de penetrare crescute, are efect de emoliere și hrănire pentru piele.

Utilizare:

Se aplică dimineața și seara, pe pielea curată a feţei, gâtului și decolteului.

Testați toleranța pe o mică porțiune a pielii gâtului, sub ureche. Evitați contactul direct cu ochii!

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Cremă hidratanta OMEGA Plus cu Omega 3, 6, 7, 9 & ulei de avocado, 50ml, Cosmetic Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.