Crema Greenstem Antiaging pentru Zi-Matifianta 50 ml, Cosmetic Plant

9980035396
9980035396
1
Crema
Cosmetic Plant
Stoc epuizat
2265 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

E naturală protejează pielea ȋn mod activ ȋmpotriva efectelor nocive ale radiațiilor UVA/UVB.

Descriere

Bazată pe un ingredient inovativ, extract de celule stem din muguri de argan, crema contribuie la menținerea proceselor naturale de refacere a pielii prin stimularea celulelor stem aflate ȋn stratul profund al acesteia, derma. Celulele stem dermice constituie sursa de reȋnnoire continuă a pielii. Cu vârsta, eficiența funcționării acestor „uzine” de noi celule scade, sinteza de colagen și elastină este redusă iar pielea ȋși pierde tonusul, apar riduri, pete. Știința vine ȋn ajutor prin descoperiri recente, celulele stem vegetale, care pot reda celulelor stem dermice capacitatea de a se reȋnnoi și de a forma noi celule cu rol ȋn sinteza de colagen și elastină, astfel pielea devine fermă, elastică și suplă.

Uleiul de argan BIO reprezintă o sursă importantă de vitamine, antioxidanti și acizi grași esențiali. Hrănește epiderma, o regenerează, reface stratul lipidic al acesteia și o protejează de acțiunea nocivă a radicalilor liberi. Hydrovitonul, principiul activ de hidratare, este un cocktail de activi care crește capacitatea pielii de a reține apa și asigură menținerea hidratării optime a epidermei. Pudra de orez, este o alternativă naturală pentru păstrarea unui ten catifelat și mătăsos, prin proprietățile de absorbție a sebumului și matifiere. Filtrele solare ȋmpreună cu vitamina

Mod de utilizare:
Crema se aplică zilnic, pe tenul curăţat în prealabil cu un produs adecvat tipului de ten.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crema Greenstem Antiaging pentru Zi-Matifianta 50 ml, Cosmetic Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.