Crema Glucozamina 250mg

9980015312
9980015312
1
Crema
Herbamedicus
Stoc epuizat
769 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Crevil Glucozamina unguent aplicata la nivelul pielii a fost dovedita a fi foarte eficienta. Contine o combinatie unica de ingrediente ce ajuta la calmare ( uleiuri esentiale, glucozamina, ulei de eucalipt, salicilat de metil, capsicum, camfor,). Glucozamina este o substanta naturala ce ajuta la formarea de tesut conjunctiv si colagen. Glucozamina este o sursa unica ce hraneste celulele pielii, reconstructie a pielii, sprijina productia de GAGs si stimuleaza regenerarea
Numai pentru uz extern. Aplicata pe pielea fara leziuni si uscata
Ingrediente:
eucalipt
Glucozamina
ulei de molid
capsicum
camfor
Nu se recomanda copiilor mici.Spalati-va pe maini dupa aplicare. Evitati contactul cu mucoasele sau ochii
Utilizare: aplicati pe zona cu probleme si masati pana se absoarbe.
Prezentare: cutie 250 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crema Glucozamina 250mg

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.