Crema Gel Sebum Control Stop Acnee 50ml, Gerovital Plant

9980024658
9980024658
1
Crema
Gerovital Plant
Stoc epuizat
1689 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 18 April • 15:49

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Este o cremă pentru tenul seboreic, mixt şi cel cu tendinţă acneică, pentru pielea cu aspect lucios şi iritabilă. Are o structură ușoară și plăcută, nelipicioasă, cu absorbție rapidă, ce reduce excesul de sebum și redă pielii senzația de confort. Pielea devine curată și matifiată.
Fără parabeni. Eficacitate demonstrată sub control dermatologic.
Adresabilitate
Principala problemă a apariției imperfecțiunilor este incapacitatea pielii de a respira normal: porii sunt astupați, iar sebum-ul secretat de glande rămâne sub primele straturi de piele.
Acneea poate fi noninflamatorie, când nu este implicată componența bacteriană, caracterizându-se prin apariția comedoanelor deschise (punctele negre) sau închise (punctele albe) și inflamatorie, când este implicată și componenta bacteriană, caracterizându-se prin apariția papulelor, pustulelor, nodulilor și chisturilor.
Gama Gerovital Stop Acnee este dezvoltată ca o gamă completă pentru problematica tenului gras, acneic, având produse complementare care trebuie folosite conform unei scheme de tratament. Ordinea etapelor de utilizare este sugerată prin cifrele de pe eticheta produselor.
Ingrediente active Conține Sebaryl, un astringent natural ce are efect matifiant și antiiritant.
Detalii de utilizare
Acţiune: Îngrijire ten Tratament antiacnee
Vârstă: 16+ 20+ 25+ 30+
Tip ten: Mixt Gras Acneic 
Mod de utilizare
Se foloseşte zilnic, dimineaţa şi seara, după curăţarea prealabilă a tenului cu Gelul Spumant Purifiant.
Se aplică pe faţă şi se masează uşor până la completa absorbţie în piele.
Beneficii Redă pielii senzația de confort, pielea devine curată și matifiată.
Reduce cu până la 58,24%* secreția de sebum.
*test clinic in vivo 28 zile

Review

General

Tip produs Crema Gel
Recomandat pentru Unisex
Beneficii Antiacneic ,reducerea sebumului ,regenerator
Proprietati Fara parabeni
Cantitate 50 ml

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crema Gel Sebum Control Stop Acnee 50ml, Gerovital Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.