Crema Depilatoare TEENager,150ml, Farmec

5943000092505
5943000092505
1
Crema
Farmec
Stoc epuizat
1306 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

îmbogățită cu Extract de Zmeură
pentru pielea sensibilă a adolescentelor
acțiune în 3 minute
îndepărtare sub duș

Crema depilatoare este special realizată pentru pielea sensibilă a adolescentelor, oferă o depilare blândă și eficientă a părului nedorit de pe picioare, braţe, axilă şi zona bikinilor. Este îmbogăţită cu Extract de Zmeură benefic în emolierea și hidratarea pielii.
Îndepărteză și părul foarte scurt.
Acțiune în 3 minute!
Mod de utilizare
Înainte de duş aplicaţi crema în strat uniform şi suficient de gros, astfel încât să acopere părul ce trebuie îndepărtat.
Crema se lasă să acţioneze 3-8 minute, în funcţie de grosimea firului de păr, cu posibilitatea de prelungire până la 10-12 minute dacă părul nu s-a distrus.
Crema se îndepărtează sub duş cu un burete sau cu o mănuşă de baie, spălând suprafaţa cu apă călduţă din abundenţă, fără săpun.
După folosire, se recomandă să aşteptaţi 24 de ore înainte de aplicarea unui parfum, antiperspirant, produs pentru bronzat sau care conţine alcool.
Precauţii:
Înainte de a folosi produsul pentru prima dată se recomandă realizarea unui test de sensibilitate. Se aplică crema pe o porţiune mică a pielii ce urmează a fi depilată. Dacă, timp de 24 de ore de la aplicare, nu apar reacţii de iritare, se poate folosi produsul. Dacă apar iritaţii sau senzaţii de usturime în timpul utilizării, îndepărtaţi crema imediat şi clătiţi cu apă din abundenţă.
Nu se aplică pe pielea iritată, rănită, arsă de soare, inflamată! Nu aplicați crema pe față, scalp, sân, zona genitală și perianală!
Conține Tioglicolat şi substanţe alcaline! Respectați instrucțiunile de utilizare!

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crema Depilatoare TEENager,150ml, Farmec

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.