Crema de zi cu extract de melc SPF 15, 50 g, Herbagen

9980033495
9980033495
1
Crema
Herbagen
Stoc epuizat
3075 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Crema de zi cu extract din melc, ulei macadamia si masline SPF15 HERBAGEN previne imbatranirea si descuamarea pielii, aparitia petelor, ridurilor, iritatiilor, actionand ca un sistem complex de protectie solara.
Contribuie la hidratarea, regenerarea, cresterea elasticitatii si obtinerea unui aspect sanatos al epidermei.
Contine Polyhelixan (extract din melcul Helix Aspersa), uleiuri vegetale de macadamia si masline, vitamina E, filtre solare UVA/UVB. Extractul din melc s-a dovedit miraculos in diminuarea imperfectiunilor pielii umane, riduri, pete, arsuri solare, datorita structurii sale complexe alcatuita din: alantoina, proteine, vitamine, alfahidroxiacizi, mucopolizaharide, enzime proteolitice, colagen, elastina.
Pentru orice tip de ten.

Mod de utilizare:
Se aplica inainte de expunerea la soare sau in zilele insorite, pe fata si decolteu. Se repeta aplicarea in caz de transpiratie sau dupa baile in mare.
Prezentare:
50 g

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crema de zi cu extract de melc SPF 15, 50 g, Herbagen

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.