Crema de zi anti-aging cu minerale de la Marea Moarta, alge marine si acid hialuronic cu SPF15 - Dead Sea Minerals, Cosmetic Plant

9980024390
9980024390
1
Crema
Cosmetic Plant
Stoc epuizat
1695 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Tip de ten : ten normal / uscat
Vârsta recomandată : 30 - 70+ ani
Tip ambalaj : borcănel sticlă
Volum : 50 ml
0% parabeni
pentru ten normal - uscat
Marea Moartă este renumită pentru efectele terapeutice ale mineralelor din compoziţia ei. Cele 21 de minerale prezente în sarea de la Marea Moartă menţin hidratarea naturală a pielii, tonifică ţesutul cutanat, stimulează circulaţia sanguină şi ajută la eliminarea toxinelor. Extractul algei marine Porphyridium Cruentum şi acidul hialuronic prezente în compoziţia cremei au un puternic efect de netezire a ridurilor şi de reducere a adâncimii acestora, prin umplerea lor din interior. Testele in-vivo au demonstrat creşterea cu până la 8% a elasticităţii pielii şi cu până la 10% a fermităţii acesteia după 4 săptămâni de utilizare a cremei. Vitaminele A, E, B5 și uleiurile vegetale naturale de măsline, sâmburi de struguri și germeni de grâu contribuie la buna funcționare și la proliferarea celulară. Prezența filtrelor solare asigură pielii protecția necesară împotriva fotoîmbătrânirii.
Hidratantă și tonifiantă, crema menține fermitatea și luminozitatea tenului.
Mod de utilizare: Se aplică în fiecare dimineață pe pielea curată a feței, gâtului și decolteului. Se masează cu mișcări lejere pentru a facilita absorbția. Este o bază ideală pentru machiaj.
Pentru îngrijirea optimă a tenului se recomandă folosirea în combinaţie cu Crema de noapte pentru fermitate, Masca anti-aging şi, la nevoie, Crema anticearcăn din aceeaşi gamă.
Testați toleranța pe o mică porțiune a pielii gâtului, sub ureche.
Evitați contactul direct cu ochii!
Ingrediente:
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, Cetearyl Olivate, C12-15 Alkyl Benzoate, Sorbitan Olivate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Coco-Caprylate / Caprate, Olea Europaea Fruit Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Caprylic / Capric Triglyceride, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Zinc Gluconate, Magnesium Aspartate, Copper Gluconate, Calcium Gluconate, Sea Salt, Porphyridium Cruentum Extract, Hydroxypropyl Methylcellulose, Pullulan, Triticum Vulgare Germ Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil, Copernicia Cerifera Wax, Beeswax, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Sodium Gluconate, Sodium Benzoate, BHA, BHT, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Parfum.

Review

General

Tip produs Crema
Zona corporala Ten
Recomandat pentru Femei
Proprietati Fara parabeni
Beneficii Anti-imbatranire ,hidratant ,regenerant
Tip piele Normal, uscat
Cantitate 50 ml

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crema de zi anti-aging cu minerale de la Marea Moarta, alge marine si acid hialuronic cu SPF15 - Dead Sea Minerals, Cosmetic Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.