Crema de ochi antirid Argan Bio 15 ml, Gerocossen

9980033832
9980033832
1
Crema
Gerocossen
Stoc epuizat
1697 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Crema antirid de ochi contine 95% ingrediente de origine naturala
Crema de ochi antirid contine ulei de argan organic si proteine din soia, fiind imbogatita cu coenzima Q10, astfel incat hraneste pielea sensibila din jurul ochilor, o tonifica si o protejeaza impotriva factorilor agresivi din mediu.
Utilizand zilnic crema de ochi antirid cu ulei de argan puteti ajuta la prevenirea aparitia ridurilor din jurul ochilor si la netezirea ridurilor deja existente.
Crema de ochi are o textura placuta, se aplica usor si protejeaza pielea din jurul ochilor, mentinandu-i aspectul tanar pentru o perioada mai lunga de timp. Aplicand in mod regulat crema de ochi antirid pielea isi recapata elasticitatea si tonusul, iar ridurile sunt reduse.
Produsele din gama Gerocossen Argan Bio au in componenta ulei de argan certificat organic.
Alte informatii
Tip ten: toate tipurile de ten
Utilizare: zilnic pe pielea din jurul ochilor
Varsta: 35+
Continut: 15 ml
Testat Dermatologic
Fara parabeni
Fara alergeni

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crema de ochi antirid Argan Bio 15 ml, Gerocossen

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.