Crema cu colagen pentru maini PROTS-UD 35, 40 ml, Vectem

9980024472
9980024472
1
Crema
Vectem
Stoc limitat
3297 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 12:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Prots-ud 35 crema protejeaza pielea mainilor inainte de inceperea diverselor activitati si o remediaza dupa atacul treburilor obisnuite, mai ales atunci cand a avut loc contactul cu apa, detergenti sau alte substante nocive.
Prots-ud 35 crema contine colagen hidrolizat, care hraneste si protejeaza pielea si o baza cu concentratie ridicata de lipide si glicerina, care ajuta la reconstruirea filmului hidrolipidic al pielii si pentru a mentine hidratarea. Pielea isi mareste rezistenta si flexibilitatea, iar aspectul sau se imbunatateste, devenind mai moale si catifelata.
Utilizand Prots-ud 35 persoanele cu pielea uscata si fragila sau predispuse sa sufere afectiuni ale pielii, pot obtine o protectie si imbunatatire corespunzatoare a mainilor.
In activitatile care necesita contactul cu substante mai putin agresive, Prots-ud 35 este de obicei suficient pentru a proteja pielea. In cazul utilizarii manusilor, crema ajuta la prevenirea macerarii si prelungeste perioada de toleranta.
Prots-ud 35 este potrivit pentru a mentine pielea hidratata si sanatoasa in mediul exterior.
Recomandat pentru protectia si ingrijirea pielii care sufera sau prezinta:
Spalari- frictiuni de materiale si ustensile
Dezinfectari frecvente
Uscaciune datorata contactului cu pulberi
Contact cu apa sau detergenti
Uscaciune datorata frigului, vantului, soarelui etc ...
Utilizarea frecventa de manusi
Crapaturi, rugozitate, deshidratare
Potrivit pentru:
Medici, personal sanitar, gospodine, servicii casnice, manipulatori de produse alimentare, dulgheri, agricultori, marinari, sportivi si femei.

Mod de utilizare:
Aplicati crema masand pentru a ajuta penetrarea. Aplicati doze mai mari in zonele cele mai afectate si vulnerabile. Se aplica inainte de a incepe lucrul pentru a proteja mainile si apoi pentru a le repara. Folositi crema in cantitatea si frecventa necesara. Utilizati zilnic pentru a avea mainile bine ingrijite.
Mod de prezentare: flacon 40 ml
Ingrediente
Aqua. C12-20 Acid PEG-8 Ester. Glycerin. Isopropyl Myristate. Palmitic Acid. Paraffinum Liquidum. Glyceryl Stearate. Cetyl Alcohol. Hydrolyzed Collagen. Phenoxyethanol. PEG-75 Stearate. Ceteth-20. Steareth-20. Parfum. Sodium Benzoate. Benzoic Acid. Limonene. Citral. Amyl Cinnamal. Hexyl Cinnamal. Geraniol. Citronellol.

Review

General

Tip produs Crema
Recomandat pentru Unisex
Tip piele Normala
Beneficii Protectie
Cantitate 40 ml

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crema cu colagen pentru maini PROTS-UD 35, 40 ml, Vectem

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.