Cremă CC Mediu Matifiantă Microbiom Protect, 30ml, Gerovital Plant 2019

5943000104789
5943000104789
1
Crema
Gerovital Plant
Stoc limitat
2087 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 3 May • 13:18

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Crema CC Mediu Matifiantă Poliplant Microbiom Protect este o cremă tip “Color Control”, conferă tenului un aspect natural, într-o singură formulă, prin combinarea ingredientelor active eficiente cu pigmenți naturali.
94% Ingrediente de origine naturală.
Nuanță medie.
Crema CC oferă beneficii multiple:
estompează imperfecțiunile și urmele de oboseală,
matifiază,
netezește textura tenului,
și protejează împotriva agresiunii factorilor externi.
Adresabilitate
Gerovital Plant – Invocă puterea naturii!
Microbiomul este unic și specific fiecărui individ, este esențial pentru buna funcționare metabolică a pielii. Este format din totalitatea bacteriilor bune și rele de pe suprafața pielii. Echilibrul micobiomului are rol în creșterea imunității și protejează organismul împotriva bacteriilor dăunătoare, astfel pielea este mai sănătoasă, capabilă să se regenereze.
Produsele din noua gamă Gerovital Plant conțin Complexul Poliplant Microbiom Protect, complex ce ajută la restabilirea și menținerea echilibrului microbiomului pielii, respectand identitatea unica a acestuia și funcția lui majoră de protejare a pielii.
Ingrediente active
Complexul Poliplant Microbiom Protect este format din Equibiome (extract standardizat din radacină de Brusture) și un complex natural de plante din flora locală (extract din Semințe de Castan, rizomi de ghimpe pădureț, frunze de viță de vie și frunze de hamamelis).
Complexul are un rol important în cresterea imunității și în restabilirea echilibrului microbiomului pielii. Astfel, pielea este mai sănătoasă, mai puțin reactivă, capabilă să se regenereze.
Restul de 6% din ingrediente asigură o bună conservare a formulei.
Mod de utilizare Se aplică în strat uniform pe față, gât și decolteu. O putere mai mare de acoperire se obține prin aplicarea încă a unui strat. Beneficii
Estompează imperfecțiunile și urmele de oboseală.
Matifiază, netezește textura tenului.
Îmbunătățește funcția de barieră a pielii, pentru o piele armonios echilibrată.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Cremă CC Mediu Matifiantă Microbiom Protect, 30ml, Gerovital Plant 2019

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.