Crema Antirid pentru Zi Melcfort Riduri Superficiale, 35ml, Gerocossen

9980033493
9980033493
1
Crema
Gerocossen
Stoc epuizat
4129 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:05

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Crema antirid pentru riduri superficiale Melcfort contine extract de melc, ajuta la exfolierea fetei si ofera pielii un aspect neted. Fara parabeni, parafine.

Crema antirid pentru riduri superficiale Melcfort - are o textura usoara, eficienta in prevenirea aparitiei primelor ridurilor si netezirea liniilor fine. Contine o combinatie eficienta de substante naturale:

extract de melc, care imbunatateste structura epidermei,

ulei de avocado, care mentine supletea si elasticitatea pielii

ulei de argan si unt de Shea, care hidrateaza, hranesc si protejeaza pielea, imbunatatindu-i tonusul.

Extractul de melc (Poly-Helixan) are o usoara actiune exfolianta, ce duce la netezirea ridurilor fine. Prin folosirea zilnica a cremei antirid pielea capata un aspect stralucitor si neted.

Gama de produse cosmetice Melcfort Skin Expert are la baza extractul de melc, un ingredient cu proprietati recunoscute de intinerire si regenerare a tenului.

Alte informatii:

tip ten: toate tipurile de ten

utilizare: in fiecare zi

varsta: 35+ / 45+ / 55+

testat Dermatologic

fara parabeni

fara parafine.

Beneficii:

estompeaza ridurile superficiale

contine extract de melc

ajuta la exfolierea fetei

ofera pielii un aspect neted.

Contine: poly-helixan (extract de melc), ulei de argan, unt de shea, ulei de avocado.

Administrare
Se recomanda aplicarea cremei antirid zilnic, pe tenul curatatat in prealabil. Poate fi utilizata si pe pielea delicata a gatului si decolteului. Aplicati folosind miscari circulare si repetati procedura in fiecare dimineata si/sau seara, in functie de necesitati.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Crema Antirid pentru Zi Melcfort Riduri Superficiale, 35ml, Gerocossen

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.